keskiviikko 8. huhtikuuta 2015


Rakastan luovuuspuuskia! Silloin aika tuntuu siirtyvän täysin toiseen ulottuvuuteen. Sellaiseen, jossa ajankulun unohtaa täysin, tunnit juoksevat vauhdilla ja unohtaa syödä. Silloin muistaa, mitä rakastaa yli kaiken; suunnittelua, luovuutta ja kauniita asioita. Silloin tuntee sen ihanan palon syttyvän sisällään. Tuntee olevansa kotona, ja niin onnellinen!

Sain viikonloppuna rakkaalta ystävältäni projektin, jonka otin vastaan suurella innostuksella (enhän ole oman alan hommia tässä oikein päässyt tekemään.) Luovuuspuuska, joka tästä projektista syntyi, tuntui vievän minua kuin leijaa tuulessa! Enkä voinut muuta, kuin mennä sen tuoman luovuuspuuskan mukana. Yhtäkkiä sitten huomasin, että olin väkertänyt omat nettisivut, ja vieläpä ihan itseni näköiset, hupsista! (Nämä sivuni eivät siis liity tuohon ystäväni projektiin millään lailla! Mutta enköhän pääse tuota mainitsemaani projektia vielä joskus availemaan teillekin! Toistaiseksi se on siis salainen!)

Olisi kivaa kuulla teiltäkin mielipiteitä siitä, että miltä nämä sivut näyttävät, 
mikä toimii ja mikä ei!

Sivuilleni pääset siis tästä!

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! ihanan raikas ulkoasu! Pitääkin mennä penkomaan mitä sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Luovuudenpuuskat on ihania! Harmi että ne iskee harvoin semmossina päivinä kun ajan voi täysin unohtaa ja hommaan voi täysin antautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ihan harmittaa, miten harvinaisia fiiliksiä nää nykyisin ovatkaan..

   Poista
 3. Tosi miellyttävät nettisivut! :) Koodasitko ne ihan itse vai käytitkö jotain valmista pohjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! c: Näitä en tosin itse koodannut, vaan rakensin mieleisekseni. Kyseessä siis wix.com c:

   Poista
 4. Oih nuo Vesiväreillä-korut, aivan hurmaavia!

  VastaaPoista
 5. Onhan tuo hyvä alku, mutta vielä tuotakin hienommat tulisi jos ei käyttäisi valmispohjia nettisivun tekemiseen :) Ihan hieno portfolio kuitenkin, hienoja töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon mie aikoinaan koodaillutkin omat sivut, mutta halusin tehdä nämä uudet nopeasti, kun nuo vanhat olisi pitänyt pistää ihan uusiksi.. c:

   Poista