torstai 31. tammikuuta 2013


Teillä on yli viikko aikaa linkittää mulle omia blogejanne ! Kokoan omat suosikkini sunnuntaina 10.2 tulevaan postaukseen.

Osallistumisohjeet:
1. Kerro lyhyesti omasta blogistasi.
2. Lisää kommenttiisi blogisi osoite.
3. Kerro minkälaisia postauksia haluaisit minun tekevän? (Eli heittäkää ideoita, palautetta tai vaikkapa kysymyksiä. Mitä vain mieleen tulee!)


(Huomaathan, ettei pelkkä blogisi linkki tarkoita osallistumista. Koska näen itsekin vaivaa tutustumalla teidän blogeihin, toivon sitä teiltäkin.. )

12 kommenttia:

 1. 1. Mustia lintuja olkapäälläni on 20v tytön matka onnettomasta onnelliseksi ja elottomasta eläväksi. Neljäs vuosi lukiossa loppumaisillaan, pitkän masennuksen jälkeen vihdoin alkaa olla jaloillaan ja elämä raiteillaan. Eteenpäin, hitaasti mutta varmasti - mustat linnut olkapäällä. Rakastan valokuvausta ja kirjoittamista :)

  2. http://minuutinolinonnellinen.blogspot.fi/

  3. Päivä kuvina-postaus olisi tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. 1. Olen iältäni 14v nuori nainen savosta ja harrastan musiikkia ja teatteria ja vähän mitä sattuu. Aijon blogissani Tyttölapsessa kertoa kaikenlaista harrastuksistani, elämästäni ja tulevaisuudessa myös pintaa syvempiä juttuja tulossa :). Ja olen nyt ruvennut panostamaan blogiini enemmän !:)

  2. http://tyttolapsi.blogspot.fi/

  3. videopostaukset ois jees !

  VastaaPoista
 3. 1. Yksinkertaisesti vaan ajatuksia ja elämää kuvien ja runojen muodossa

  2. http://everstop.blogspot.com

  3. Rakastan postauksia missä ihan vaan kerrot ajatuksiasi, laitat upeita kuvia, kerrot päivistäsi - oot niin mahtava ihminen että just näistä perus ajatus - mitä teen - postauksista tulee ihan mahtavia :)

  VastaaPoista
 4. 1. 15 tyttönen kirjottelee arjestaan, blogissa pinnalla eniten kaverit ja harrastukset (mm. tanssi ja valokuvaus) (:

  2. http://todella-jossain.blogspot.fi/

  3. Tykkään hirmuisesti sun kuvista ja mielipiteistä asioihin, eli sellaista postausta, ja toinen mikä olis kiva niin sellainen missä on kuvia vuosien varrelta mistä näkyis miten oot muuttunut ja kertoisit esimerkiksi yläaste ajoista ja muusta! (:

  VastaaPoista
 5. 1. Elikkäs 18-vuotiaan tytön tyyli-/valokuvausblogi :)

  2. Lauantaimurhetytto.blogspot.com

  3. Videopostaus olis ihana, olisi mukava nähdä sua liikkuvassa muodossa ;D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun jaksat tehda tallaisen!

  Blogini on hyvin taidepainoitteinen, lahinna digitaalisia piirustuksia ja valokuvia. Blogista loytyy myos lapinaa esim. aquascapingista, kirjoista, matkustelusta (silloin kun sita paasen harrastelemaan), unettomuudesta, tieteesta ja elamasta noin yleensa.

  http://www.no24.org


  Ma tykkaan sun nykyisesta tyylista postailla valokuvia ja tekstia ihan elamastasi, joten en osaa oikein ehdotella mitaan maailmaa mullistavia postauksia. Joku "parhaat valokuvani" postaus ehka, missa valitset muutaman suosikkisi kuvista, joita olet vuosien varrella ottanut. Tai jokin "aikajana", missa naytat esimerkein miten olet kehittynyt valokuvaajana. "Suosikkipaikkani" postaus olisi myos mielenkiintoinen! Eli kuvia suosikkipaikoistasi (kotona, kaupungilla, luonnossa, missa lie) ja selitys siita, miksi ne ovat suosikkeja.

  VastaaPoista
 7. Olen 18 vuotias kuvataideluokan opiskelija. Blogissani pääosin kirjoitan asioista joita elämässäni tapahtuu ja teen. Myös piirtämisharrastukseni on suuressa osassa blogissani.

  http://ninalaitiala.blogspot.fi/

  Olisi kiva jos tekisit jonkinlaisen piirrustuspostauksen tai "päivä kuvina". Kaverin kanssa tehnty yhteispostaus olisi myös kiva. :)

  VastaaPoista
 8. 24-vuotias, maalailusta/piirtelystä, käsitöitäni ja hieman jotakin elämästäni.

  http://cof-freak.blogspot.fi/


  No samaan malliin jatka vain :D Mutta videopostaus olisi tosiaan aika kiva!!

  VastaaPoista
 9. 27-vuotias ikuisesti nuori opiskelijatyttö kirjoittaa siitä mitä mielessä myllää tai sitten ihan vaan ulkokohtaisemmista kivoista jutuista. mun blogi on sellainen sekasikiö ja saakin olla, koska olen itsekin tällainen sekasikiö :DD

  sumisuu.blogspot.fi

  ja mä olen tykännyt sun blogistasi paljon, en just nyt keksi mitään akuuttia mitä haluaisi lisää. vaikutat mielenkiintoiselta ihmiseltä ja sun tyylisi on ihana. kuuntelet samoja bändejäkin kuin minä ja tykkäät aivan mahtavista leffoista. tämän ylistyslaulun saattelemana: keep up the good work ;D

  VastaaPoista
 10. Puhtaasti valokuvausblogi, johon jaan ottamiani kuvia muiden nähtäväksi. Pyrin ottamaan kuvia aiheesta kun aiheesta vaikkakin viimeaikoina kuvat onkin ollu luontokuvapainotteisia.

  http://esagraphy.blogspot.fi/

  Lisää kameraseikkailuita!

  VastaaPoista
 11. Pusuja elämälle, asioille ja ihmisille. Musiikkia paljon, kuvia omia ja toisten. Onnen palasia ja pohdiskelua.

  http://forgivemeautumn.blogspot.fi/

  Hmm, mäkin voisin toivoa lisää kameraseikkailuja, mutta tykkään lukea myös pohdintojasi :-)

  VastaaPoista
 12. 16 vuotiaan lifestyle blogi, jonka sydäntä lähellä on musiikki, kengät, punasävyiset huulipunat, meri ja teatteri!
  jnnn1.blogspot.fi
  videopostaus ois kyl kiva :)

  VastaaPoista