torstai 30. tammikuuta 2014

Mitä blogi minulle merkitsee

Törmäsin tähän "bloggaajien ärsyttävimmät tavat" -listaukseen, ja minulle tuli heti kamala tarve kertoa omasta suhteestani bloggaamiseen. Minulle bloggaaminen on yksi harrastuksistani. Siinä missä luettelen harrastuksiini kuuluvan mm. valokuvauksen, mainitsen myös bloggaamisen. Luovana ihmisenä minulla on ollut pienestä pitäen kamala tarve toteuttaa itseäni. Oli se sitten piirtämistä, kirjoittamista tai käsillä tekemistä, niin joka tapauksessa saan noista luovista jutuista valtavasti voimaa ja energiaa. Sellaisia juttuja, jotka tekevät iloiseksi, tiedättehän. En bloggaa kerätäkseni huomiota, vaan täysin omaksi ilokseni.

Blogi on minulle siis itseni toteuttamisen paikka. Paikka, jonne voin laittaa valokuviani, ja kirjoitella fiiliksen mukaan joskus enemmän, ja joskus vähemmän. Rakastan valokuvausta, ja oikeastaan kaikkea siihen liittyvää, hetkien taltioinnista kuvien käsittelyyn. Vaikkakin päivitystahtini blogissani vaihtelee suuresti, se ei tarkoita sitä, etteikö minua kiinnostaisi blogata, vaan enemmänkin siitä, että olen ihminen, joka työskentelee parhaiten inspiraation tullessa. (Niin, ja onhan minulla toki muutakin elämää, kuin blogi)

Bloggaajana koenkin olevani aidosti ja rehellisesti oma itseni. En kaunistele asioita sellaisiksi, joita ne eivät ole, vaikka joidenkin silmissä hyväntuulisuuteni voidaan tulkita moiseksi. Minä vain nautin noista pienistä suurista arjen asioista. Rakastan fiilistelyä ja sellaisia suloisen lämpöisiä hetkiä, joissa haluaisi vain ajan pysähtyvän. Itse seurailen hyväntuulisia fiilistelyblogeja, koska saan niistä inspiraatiota ja sitä hyvää fiilistä. Toki jokaisen elämä tuo varrellaan kaikenmoisia ei niin iloisiakin juttuja, ja niistä sitten jokainen päättää itse, että minkä verran kertoo, vai kertooko lainkaan. Tämäkin blogi on julkinen, joten minunkin täytyy jonkin verran miettiä mitä julkaista, ja mitä taas jättää kertomatta.Nyt kysynkin teiltä, lukijat:
Millainen fiilis blogistani välittyy? 
Entä millaisen kuvan olette minusta saaneet?


: Emmi

2 kommenttia:

  1. Miun mielestä sie et täytä noita ärsyttäviä piirteitä :D Ne on niitä ihQui duckface blogaajia oikeastaan. Kyllä tästä blogista välittyy siu elämäs. Et vaan "täytä tilaa" ;)

    VastaaPoista
  2. Olen kuukauden verran seurannut blogiasi ja minusta se on persoonallinen ja ihanan värikäs. Tulen aina hyvälle tuulelle kun käyn täällä. :)

    VastaaPoista