tiistai 14. tammikuuta 2014

Kuka olet?

Teitä lukijoita on siellä listalla nyt 156 (+ anonyymit). Se on minulle hurjan iso luku! 
Nyt haluaisin kuitenkin tietää, että ketä siellä ruudun toisella puolella oikein onkaan!
Esittele siis itsesi haluamallasi tavalla.

Päätä, haluatko paljastaa itsesi kokonaan, vai jättää kenties mysteeriksi. Kerro vaikkapa mistä tulet, missä menet, mistä haaveilet, miten löysit blogiini, miksi jäit seurailemaan, mistä toivot minun kirjoittavan. Kerro unelmistasi tai vaikkapa salaisuuksistasi, ihan mistä vain! Tunnetko/tiedätkö kenties minut vaikkapa vuosien takaa? (Linkkailkaa myös mahdolliset bloginnekin mukaan.)

Noniin, rohkeasti vain, antaa palaa!

(Vuosi sitten vastaava postaus ei saanut toivomaani kannatusta, ja hieman jopa harmistuin silloin, möh! Pistetään tänä vuonna paremmaks, jooko?)


♡: Emmi

9 kommenttia:

 1. Tulen ja menen edelleen Kouvolassa, jossa tavattiinkin :) Tämä vuosi vaikuttaa lupaavalta siinä mielessä, että mahdollisuuksia elämänmuutoksiin on havaittavissa.

  VastaaPoista
 2. Tulen Etelä-Pohjanmaalta, nykyisin menen Porissa. Haluaisin täältä muualle, mieluusti ehkä juurikin Tampereelle. Se on ikuinen rakkauskaupunkini!
  Seurannut olen jo useamman vuoden ja seuraamaan jäin ihanien valokuvien vuoksi! Kirjoitat myös ihanasti.:)

  VastaaPoista
 3. Voi ompa ihana idea :3
  olen takkuinen pieni tyttö pohjois-pohjanmaalta ja löysin sun blogin muistaakseni ihan randomilla joskus pari vuotta(?) sitten.

  tutustu tuolla sitten enemmän!:
  http://goandchaseyourdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. saatoin ehkä löytää tänne eerikan kautta. en muista, mutta hurasti pidän sinusta ja tästä ja elämästä. tulen alkuperäisesti helsingistä, mutta kai oikeasti pitäisi sanoa espoosta kun helsinkiasumismuistot perustuvat lähinnä pihan saunaan ja keinuun jonka alapuolella istuin silloin kun löysin naapurin artun leikkiauton (se on vaatehuoneessani vieläkin, hups), mutten osaa kokea tulevani oikein mistään, kunhan olen ja leijailen sinne minne elämä kuljettaa. olen myös tullut siihen lopputulokseen että kaikista ihanimmat olennot asuvat aina tampereella. ehkä minäkin joskus, ellen sit karkaa berliiniin tai jänistä ja jää vain tänne. hih

  VastaaPoista
 5. Hihi! Me tavattiin ekan kerran ku tulit Riffen mukana meidän tupareihin (:

  t. Henna ^^

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi ajat sitten, kun asuin itsekin vielä Kouvolassa. Veikkaisin että galtsun kautta alunperin :D Tiesin sut kavereiden kautta ja tsekkasin toisinaan sun ottamia valokuvia galtsusta. Helsingissä olen vaikuttanut jo useamman vuoden, mutta blogiasi seuraan edeleen, sillä pidän sun kirjoitustyylistä ja valokuvista :)

  VastaaPoista
 7. Blogi -yhteisöstä löysin, käyn lueskelemassa tätä säännöllisen epäsäännöllisesti. Oot jotenkin niin suloinen ihminen ja kirjoitat tosi hyvin, miksi lukemista täytyy vaan jatkaa. Blogistasi välittyy lukijalle selkeästi se tunteella eläminen mitä tuossa esittelyssäkin mainostat. :)

  Haaveilen tulevaisuudesta ilman suurempia vastoinkäymisiä, tulen savosta :D
  http://kasijamieli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Niin oudolta kuin tää kuulostaakin niin kuvien perusteella olen naapurisi:D

  VastaaPoista
 9. Ekaa kertaa vierailen blogissasi, jonne löysin Facebookin Blogikirppikseltä. Blogisi on visuaalisesti miellyttävä ja suloinen hymysi sai jatkamaan selailua. Itse asun Tampereella ja kirjoitan omasta elämästäni osoitteessa http://enceboo.blogspot.com. Jään seurailemaan blogiasi :>

  VastaaPoista