sunnuntai 30. kesäkuuta 2013Ihan mielettömän kiva viikonloppu takana! Oikeastaan tuo ylempi kuva kiteyttääkin koko viikonlopun fiilikset. Hymyilin ja nauroin niin paljon, että nyt on posket kipeenä! Perjantaina työputken päätteeksi (ja palkinnoksi) sain siis autollisen rakkaita ihmisiä kotikonnuiltani kylään, mieletöntä!


Syötiin hyvin..


Nautittiin kesästä..


Kokattiin rakkaan ystävän kanssa ihan mahdottoman hyvää ruokaa: Lohta uusilla perunoilla ja suppilovahverokastikkeella. Ruokajuomana tietenkin valkkaria, ja jälkkäriksi mansikoita kera skumpan, nam!


Pyörittiin kaupungilla..


Humalluttiin kesäyössä..


Tehtiin spontaani yöuintireissu, ja käveltiin koko matka takaisin paljain jaloin. Metsässä nautiskeltiin metsämansikoista ja iholla olleesta kihelmöivästä tunteesta (joka tuli uimisen jälkeen). Taivas keinui purppuransävyissä ja kaikkialla oli niin hiljaista. Kesäöissä on kyllä taikaa!


Sunnuntaina pyörittiinkin sitten Tallipihan vintagekirppiksellä, ja löysin keräilykokoelmaani uuden pikkuisen! (Eikö olekkin symppis?)
Äskettäin hyvästelin nämä rakkaat ihmiset Pyynikintorilla, ja voi miten ikävä osaakaan jo nyt olla! (Tulkaa pian taas takaisin joohan?) Niin mielettömän kiva viikonloppu, että ihan itkettää, kun se päättyi. Mutta niinhän se aina menee, että hyvässä seurassa aika lentää kuin siivillä.. Sain näistä parista päivästä niin paljon energiaa, että tällä jaksaa tehdä töitä lomaan asti!

Mutta millainen viikonloppu teillä oli?

♡: EmmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti