keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

VapaapäiväJoin tapani mukaan kaikessa rauhassa aamukahvini internettiä selaillen ja annoin verhon takaa kurkistelevan auringon lämmittää ihoani. Vapaapäivät ovat siitä parhaita, että saa kaikessa rauhassa valmistautua tulevaan päivään, eikä tarvitse kokoajan kytätä kelloa. Inhoan kiirettä! 

Puin ulos lähtiessäni ylle kevättakin ja aurinkolasit. Ilmassa tuoksuu jo niin kevät! Nautin suunnattomasti siitä tunteesta, kun korkoni kopisevat keväällä ensimmäistä kertaa vasten hiekatonta katua. (Puhumattakaan siitä fiiliksestä kun pääsee polkemaan pyörällä hiekattomia teitä!) Kaupoissa hetken pyörittyäni hain take away kahvin ja istahdin yksin keskustorille. Auringossa oli todella lämmin ja en voinut kuin hymyillä ohikulkijoille.


Ihmettelin tänään, miksi en ole aikaisemmin tajunnut alkaa keräilemään kameroita. Löysin tänään nimittäin kirpparilta 9 eurolla symppiksen vanhan kameran, jonka mukana tuli vielä alkuperäinen tukeva nahkalaukku. En voinut yksinkertaisesti vastustaa sitä! Tällä hetkellä hurjaan kokoelmaani siis kuuluu nämä alla olevassa kuvassa näkyvät kaksi söpöläistä! (No, tästä on hyvä jatkaa!) Vasemman puoleisen sain viime kesänä tuolta toiselta puoliskoltani. Kameraparka oli hyljätty roskalavalle, voitteko kuvitella? (btw, jos joltakulta löytyy nurkista lojumasta vanhoja kameroita, niin ottaisin/ostaisin ne mielelläni tähän rakastavaan kotiin!)
Lukijat: Mitä te keräilette?Loput otokset ovat viikonlopulta. Olin ensikertaa tuossa kyseisessä kaupungissa, mutta erään kadun kohdalla pysähdyin, ja sanoin ääneen "Olen ollut tuolla kadulla ennenkin. Sama mukulakivikatu, samat talot ja sinä kävelemässä siinä edelläni..". Unimaailma on jännä juttu. Kuinka voi nähdä unta paikasta, jossa ei ole ikinä ollut? (Ja kyllä, minulla on päiväkirjassai ylhäällä vieläkin se uni tuohon samaiseen katuun liittyen)Tuntuu, että tästä merkinnästä tuli sekavaakin sekavampi. Älkööt antako sen häiritä!
Mukavaa loppuviikkoa tyypit!

♡: Emmi

2 kommenttia:

 1. Aaaaa ihania vanhoja kameroita!


  ps, mulla on sulle haaste! :p

  http://thissaxophoneinmyhead.blogspot.fi/2013/04/haaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! Toivon löytäväni näille paljon lisää kavereita.. c:

   Ja kiitos haasteesta, olen saanut vastaavia aika paljonkin, ja yritän saada jonkinmoisen postauksen aikaan tässä vielä joskus niihin liittyen!

   Poista