tiistai 4. joulukuuta 2012

Tässäpä vastauksia kysymyksiinne! (Joihinkin kysymyksiin vastasin suoraan jo aiemman postauksen kommenttiboksiin)

Mitä lähdet Tampereelle touhuamaan?
Tulin jo oikeastaan kesällä siihen tulokseen, ettei Kouvola pysty tarjoamaan minulle toistaiseksi enempää. Koska unelmoin lisäkoulutuksesta, oman alan työpaikasta ja uusista maisemista, tuntui Tampere loistavalta vaihtoehdolta. Sain siis työpaikalta sisäisen siirron Tampereelle. Toistaiseksi toimin siis samoissa tehtävissä kuin Kouvolassakin, mutta olenpahan ainakin muutamaa askelta lähempänä unelmiani! Mielenkiintoinen opiskelupaikkakin on jo löydetty, mutta olen päättänyt tehdä töitä jonkun aikaa (säästää rahaa yms), ennen kuin edes haen sinne. Eli lyhyesti vastaus kysymykseesi: Töitä, opiskelua ja ihmisiä.

Mitä tulet eniten kaipaamaan Kouvolassa, kun muutat Tampereelle?
Eniten tulen kaipaamaan ystäviä ja perhettä. Ja tietenkin jollakin tasolla myös kaiken tuttuutta ja helpoutta (olen siis asunut Kouvolassa aika tarkalleen 23,5 vuotta). 

Minusta jokainen kaupunki tuoksuu omalta ja sisältää omanlaisensa tunteen, joten miltä Kouvola sinusta tuoksuu?
Hauska kysymys, jota en olekkaan tullut aiemmin ajatelleeksi! Jos Kouvola olisi tuoksu, se oli varmastikin sekoitus sadetta, nurmikkoa, metsää ja betonia. Tietystikin tuo vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Yksi rakkaimmista lapsuuden muistoista liittyy erään leipomon tuoksuun. Se saa aina ihoni nousemaan pienelle kananlihalle, ja suuni kaartumaan hymylle.

Koetko, että uuteen kaupunkiin muuttaminen avaa sinulle uusia ovia?
Kyllä. Yksi suurimmista syistä muuttooni olikin se, ettei Kouvola yksinkertaisesti tarjoa minulle enää mitään tulevaisuuden kannalta. Miksi siis jumittaisin kaupungissa, joka ei pysty tarjoamaan minulle haluamaani lisäkoulutusta ja mahdollista oman alan työpaikkaa? Uskon, että jos en olisi nyt rohkeasti tehnyt tätä päätöstä, olisin varmasti jumahtanut Kouvolaan todella helposti.

Mitä odotat tulevaisuudelta?
Aiempaan vastaukseen liittyen; odotan mahdollista lisäkoulutusta ja oman alan työpaikkaa. Maisemanvaihdoksen myötä odotan: uusia ihmisiä ja seikkailuja, henkistä kasvua, unelmien toteutumista, rohkeutta.. yms. Paljon kaikenlaista kivaa, toivottavasti!

Mikä halusit olla "isona", kun olit lapsi? 
Halusin olla eläinlääkäri. Jaksoin lukea lukiossa pitkää matematiikkaa monen monta kurssia, mutta lopulta päätin, ettei se ole minun juttuni. Kuviksen opettajaani saankin kiittää ikuisesti siitä, että käskytti minun hakemaan kulttuurialalle.

Mitä ajattelet heti ensimmäisenä herättyäsi? 
Ajattelin, että: ihanaa, mulla on tänään vapaapäivä!

Mikä (suomenkielinen) sana on suosikkisi? 
Ensimmäisenä mieleeni tulvivat seuraavat: rakkaus, ikävä, kaipaus, ajatus ja hetki. Jotenkin todella hankalaa valita yhtä suosikkia! Luettelemani listakin koostui sanoista jotka tulivat ensimmäisenä mieleeni miettiessäni kivoja suomenkielisiä sanoja. Nuo ovat jotenkin kauniita niin kirjoitusasultaan kuin sisällöltäänkin.

Mikä biisi on viimeksi pureutunut suhun niin kovaa, etta olet kuunnellut sita lakkaamatta?
Yksi kestosuosikeista: Ultra Bra - Vesireittejä. Saa jokaikinen kerta ihon nousemaan kananlihalle!Haluan vielä lopuksi lisätä sen, että kysymyksiä saa toki esittää muulloinkin kun niitä erikseen pyydän. Kommentit, palautteet, ideat yms ovat aina tervetulleita! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti