lauantai 29. joulukuuta 2012
Joulu meni taas tapansa mukaan melkoisella vauhdilla! Muutamien vapaapäivien ansiosta olo on kuitenkin nyt todella levännyt ja onnellinen. Joulussa onkin parasta kiireettömyys/rauhallisuus, tunnelmallisuus ja aika perheen/läheisten kanssa. Ja tietenkään unohtamatta mahdottoman hyviä ruokia! (joista voikin jälleen kiittää äityliä)

 

Pikkuveli

Käytiin juhlistamassa hyvän ystäväni 21 v synttäreitä joulupäivänä!Otettiin pikaisesti perhepotretti keskellä lumisadetta!

Enää on muutama päivä jäljellä tätä vuotta. Tehkää siis jotain todella ikimuistoista ja unohtumatonta! Aloittakaa seuraava vuosi hyvillä mielin, puhtaalta pöydältä. Tehkää se to do -lista, ja aloittakaa sen toteuttaminen heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Tehkää vuodesta 2013 vielä aiempaakin parempi!

Ihanaa ja seikkailun täytteistä Uutta vuotta kaikille lukijoille!

♥:lla Emmi

2 kommenttia:

 1. Emmi sää teit sen taas! Melkein kaikki tekee joulupostausksen, mutta tää on se mistä tykkääään. Musta on niin ihana kadota vaan hetkeksi sun mukaan Tampereelle (NÄTY SOMEDAY.. SOMEDAY)ja unohtaa kaikki kouluahdistus ym ikävöinti täällä. Blogisi on suuri rakkaus minulle, kiitän ihanaa asennettasi elämään! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten ihana kommentti, kiiitos tuhannesti! Tää täällä vaan nyt hymyilee leveästi (:

   Ps. Suluissa oleva asia meni miulta nyt pikkuisen ohitse.. Mitä meinasit?

   Poista