torstai 12. huhtikuuta 2012

Tahtoisin tässä maata,
 ja pilville kertoa,
 mitä kaikkea tänään tein,
 nukahtaa koivun juureen.
 Juoksisin vielä kerran,
 kilpaa pellon laitaan,
 pyöräilisin kylälle asti.


Pääsiäislomalla näin ihanaa Minttua pitkästä aikaa, ja sain räpsästyä tytöstä muutamat kuvat ennen kahvittelua. Viimeksi kuvailtiin syksyllä.

Tuo tyttö on kyllä sellainen yks iso aurinko, joka aina vaan säteilee onnellisuutta ympärilleen !

Päätin pääsiäisen kunniaksi kasvattaa ohraruohoa, mutta kappas, keksin sen idean muutaman päivän liian myöhään. Nimittäin vasta tänään tämä hassu vihertöyhtöhyyppä alkaa olla kivan näköinen. (Yllä oleva kuva otettu pari päivää sitten) Ja koska mulla ei ollut mitään nättiä matalaa ruukkua, tein moisen juustokulhosta ja söpöstä servetistä.

Rakastan meidän olkkarin valokuvaraitaa.

Maanantaina kävimme kotona syömässä pääsiäisruokaa. Arjen huippuhetki on yleensä aina silloin kun pääsee kotiin syömään äidin ruokia, koska köyhänä opiskelijana ei ole varaa mihinkään ihmeellisyyksiin. Tällä kertaa nautiskelimme lammasta punaviinin, kermaperunoiden ja lämpimien kasvisten kera. Jälkiruoaksi oli mämmiä ja mangorahkaa. Nam, ja napa kiittää !PS. Opparin palautukseen on alle kaks viikkoa, äääk!

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanista sanoista! <3 Hyvä jos on välittynyt sellainen fiilis, ei siis ole koko olemus hukkunut kiireisen suorittamisen sekaan. :)

    VastaaPoista