maanantai 23. tammikuuta 2012

Vastauksia:

1. Haluatko tulevaisuudessa lapsia? - Kyllä. Asia ei tosin ole vielä vähään aikaan ajankohtainen..

2. Minkälainen on hyvä ystävä? - Hyvä ystävä on henkilö, jonka kanssa voi jakaa aivan kaiken. Hän on luotettava, rehellinen, ymmärtäväinen ja ns. samalla aaltopituudella. Hän tukee, kuuntelee ja todella välittää. Sellainen henkilö, jonka kanssa tuntee olonsa hyväksi ja tärkeäksi jne.

3. Parhaat puolet sinussa? - Tätä pitäisi kai kysyä muilta.. Oon kuulemma huolehtivainen, täsmällinen ja  muut huomioon ottava. Osaan kuunnella ja olla empaattinen ystävä, johon on helppo tukeutua.

4. Mitä haluisit muuttaa/kehittää itsessäsi? - Ehdottomasti sosiaalisia taitoja. Jännitän vieläkin turhan paljon esitystilanteita, joissa joutuu puhumaan ihmisten edessä jostakin asiasta x. Haluaisin olla vähemmän ujo, ja uskaltaa tutustua rohkeasti uusiin ihmisiin.

5. Kuvaile täydellinen päivä. - Täydellinen päivä syntyy mulle tärkeiden ihmisten kanssa, jossakin mukavassa paikassa x. Voisin keksiä näitä tuhat erilaista, mutta tässä nyt yksi: Voin sieluni silmin kuvitella auton täydeltä hyviä tyyppejä, on kesäloma, aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Ilmassa tuoksuu koivun oksat ja hitaasti lähestyvä meri. Saavutaan autolla meren rantaan. Kannetaan tavarat rantaan, ja pystytämme teltat pehmeälle rantahietikolle. Uitetaan varpaita kilpaa meressä ja maistellaan huurteisia juomia. Illan hämärtyessä keräännymme nuotion äärelle paistamaan vaahtokarkkeja. Puhutaan syntyjä syviä ja seikkaillaan kesäyössä. 

6. Mihin haluaisit matkustaa? - Aikalailla minne vaan ! Esim. Islantiin, Norjaan, Australiaan, Ranksaan, Italiaan...

7. Haluaisitko asua ulkomailla - Tuskin. Tuntuu ajatuksena turhankin kaukaiselta. Pidän Suomesta. 

8. Kuvaile unelmiesi kotia kuvilla:


Loft-asunnoissa on jotain todella kiehtovaa..
En tosin pidä siitä, jos valkoinen on hallitsevassa osassa. 
Rakastan persoonallisia yksityiskohtia.. 
..ja väriläiskiä.
Asunnon tulee kertoa tarinaa asujistaan..
..heidän harrastuksistaan..
...ja ammateistaan.
Pidän kontrastista..
..ja pehmeistä yksityiskohdista.


9. Mitä mieltä olet eläinkokeista ja eläinkokeilla testatusta kosmetiikasta? - Eläinrakkaana ihmisena en tietenkään pidä eläinkokeista yms, ja pyrinkin aina tutkimaan kosmetiikkatuotteista tietoa siitä, onko sitä testattu eläimillä. 

10. Parhaat blogit, joita itse seuraat? - Näistä voisin tehdä listan myöhemmin !


11. Mitä asioita pidät suhteessa tärkeänä? - Luottamus on todella tärkeä asia. Oikeastaan ilman sitä, mikään ei onnistuisi. Muita erittäin tärkeitä asioita: Sama aallonpituus/arvomaailma, avoimuus, läheisyys ja samat kiinnostuksen kohteet (En nyt todellakaan tarkoita, että parin täytyy harrastaa samoja asioita, vaan sitä, että tulee löytyä yhteisiä kiinnostuksen kohteita) Nämä nyt ensimmäisinä tulivat mieleen. 

12. Mikä on uskaliainta, mitä olet tehnyt?
- Uskalsin jättää taakseni asioita, joita ilman luulin etten muka pärjäisi. 
- Lentänyt kuumailmapallolla


13. Haluatko tulevaisuudessa opiskella vielä lisää? - Eihän sitä koskaan tiedä mihin elämä kuljettaa.. Opiskelukaan ei kuulosta kaukaiselta ajatukselta ! Valmistumisen jälkeen olen ajatellut olla vähintään vuoden ns. vapaalla (töitä tehden) ja hakea johonkin kouluun, jos sopiva löytyy ja koen tarvetta sille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti