torstai 29. syyskuuta 2011


Baileys-juustokakku

Pohja:
50g voita
n. 10 kpl digestive keksejä

Täyte:
2,5 dl vispikermaa
250g mascarponea
50-100g tuorejuustoa
1,5 dl tomusokeria 
1/2 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
1 dl baileysia
4 liivatelehteä 

 1. Murskaa keksit, sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
2. Lioita liivatelehtiä 10 min kylmässä vedessä. Vaahdota kerma, lisää joukkoon mascarpone, tuorejuusto ja sokerit (tomusokeri, vaniljasokeri ja sokeri
3. Kuumenna Baileys kiehuvaksi ja lisää joukkoon liivatelehdet. Sekoita hyvin.
4. Kaada Baileysliivatesekoitus muiden täytteiden joukkoon ohuena viivana, ja kaada tämän jälkeen koko seos vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa mielellään yön yli. Koristele haluamallasi tavalla. (Kuvassa tummaa suklaata)
5. Nauti hyvässä seurassa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti