maanantai 22. elokuuta 2011

Visuaalisena ihmisenä askartelin photarilla ostoslistan ikeaan sunnuntaita varten:

  
Muutin ensimmäiseen asuntooni joulukuussa 2008. Kerrostalo on vaaleanpunainen, siinä on paksut seinät ja asuntoni oli ylimmässä kerroksessa. Muistan vieläkin kun keitimme ystäväni kanssa kahvit ensimmäistä kertaa omalla uudella kahvinkeittimelläni. Istuimme lattialla muuttolaatikoiden keskellä ja asunnossa vielä kaikui ja kaikki tuntui niin uudelta. Itsenäistyminen oli samalla sekä pelottavaa että riemastuttavaa.  

Aloin seurustelemaan Anssin kanssa keväällä 2009. Elimme 250 kilometrin kaukosuhteessa n. 1,5 vuotta, kunnes syyskuussa 2010 Anssi muutti asumaan tähän samaiseen yksiöön kanssani. Ajattelin, että kaipa tässä muutaman kuukauden pärjäilee ahtaasti, kunnes löytyy suurempi, mutta kappas, vuosi vierähtikin silmänräpäyksessä ! 

Nyt siis tasan vuosi myöhemmin, olemme muuttamassa viereiseen kerrostaloon, suurempaan asuntoon. Eri unirytmin omaavat asukkaat kiittävät erityisesti lisähuoneesta, jonka avulla yökyöpeli voi nyt sallitusti datailla, kun ilta-uninen kaveri voi nukkua rauhassa toisessa huoneessa ! Voitte arvailla kumpi on kumpi !  
On mukavaa, että nykyinen ja uusi kämppä ovat pohjapiirrustuksiltaan todella samanlaisia. Sisustaminen ja huonekalujen järkkäily tulee siis olemaan todella helppoa ! Nyt vain muuttoa ja tupareita odotellessa.. 

Pakko kuitenkin myöntää, että olo on vähän haikea muuton lähestyessa, koska onhan tässä nyt aika pitkään jo asuttu, joten loogisesti tähän asuntoon liittyy paljon erilaisia muistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti