keskiviikko 30. elokuuta 2017


Elämässä on tapahtunut sellaisella ryminällä taas asioita, että taitaa olla ihan paikallaan tehdä pienoinen yhteenveto tänne bloginkin puolelle: Minä nimittäin olen tällä hetkellä toisella paikkakunnalla, ja opiskelemassa!Mistä kaikki lähti? No ihan siitä, että kevään yhteishaun huonot tulokset saivat minut ensireaktionsa jälkeen kokoamaan itseni uudelleen ja taistelemaan kahta kauheammin. Sattumalta kuulin Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnoista, ja yhtäkkiä olinkin jo ilmoittautunut kahdeksan ensimmäisen (ja nopeimman) joukossa linjalle, johon en siis alunperin kevään yhteishaussa tullut valituksi. Vuoden mittainen opintovapaa töistä, matkustamista kahden kaupungin välillä ja runsaasti kaikkea uutta ja niin kiinnostavaa!Viime viikolla oli ensimmäinen koulupäivä, ja tunsin pienoista nostalgiaa, sillä tämä koulu sattuu olemaan samainen rakennus, josta valmistuin muotoilijaksi vuonna 2012. Tällä kertaa tosin astelin sisään varmemmin askelin, ja tietäen, mitä todella elämältä haluan. Vaikka tämä vuosi tulee varmasti olemaan mm. rahallisesti todella tiukka, on tämä vaiva varmasti sen kaiken arvoista!


Onko syksy tuonut teidän elämään jotain uutta?

2 kommenttia:

 1. Valmistuin itse muotoilijaksi viime vuonna. Siksi kiinnostaisikin tietää mikä sai vaihtamaan alaa ja siirrytkö ihan toisenlaiselle alalle opintojen myötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alaa jouduin vaihtamaan ihan siitä syystä, ettei työpaikkoja yksinkertaisesti ollut tarjolla. Valmistumiseni jälkeen olenkin tehnyt ihan muita töitä, nimittäin kaupanalalla. Vuosi vuodelta oma muotoilun osaamiseni vain hälveni, kun en pystynyt ylläpitämään esim. ohjelmaosaamista. Tulin siinä sitten sellaiseen tulokseen, että mikäli haluan työskennellä omalla alalla, on minun yksinkertaisesti opiskeltava uusi ammatti. Nyt siis opiskelen terveydenhoitajaksi.. (: Luovuus ja käsillä tekeminen ovat minulle edelleen todella tärkeitä, ja olenkin pitänyt ne harrastuksina..

   Mutta en missään nimessä halua lannistaa sinua! Suosittelen vain sitä, että yrität kaikin tavoin pitää osaamisesi ajantasalla, ja yrität päästä edes pikkuisiim projekteihin mukaan. Mulla tämä ote ammattiin pääsi löystymään niin pahasti, ettei siitä ollut enää paluuta. Tsemppiä työllistymiseen! (:

   Poista