torstai 5. syyskuuta 2013
Onko joku muukin bongannut nämä ihanat Annon Pisara ja Hetki -kuosiset tuotteet? 
Monet Annon tuotteet/kuosit ovat olleet minulle rakkautta ensisilmäyksellä. Varsinkin nuo mustavalkoiset! Tälläkin kertaa en voi sanoa muuta kuin että ah, ihania!

1. Anno Pisara -bukleematto, täältä. 2. Anno Loma -pussilakanasetti, täältä.  3. Anno Hetki -kuppi, täältä. 4. Anno Hetki (korvaton) kuppi, täältä. 5. Anno Pisara -tyyny, täältä.

Voisinkin lisätä nämä ihanuudet ostoslistalleni! Keittiöni kaipaakin uutta mattoa, ja sohva uusia ihastuttavia koristetyynyjä. Niin, ja eihän lakanoita tai kahvikuppeja voi olla koskaan liikaa, eihän?

♡: Emmi

4 kommenttia:

 1. UUUUU noi kupit oon huomannu mutten kyllä tota mattoa! Matto on jees.

  VastaaPoista
 2. Mie ostin netanttilasta tuon pisara tyynyn harmaana. hain tänään :D On se ihana. Ja ajattelin ostaa myös astioita. Niitä on hieman huonosti tarjolla tavarataloissa ja miusta ne oisivat voineet siellä valmistuspuolella funtsia enempi minkälaisen astiaston tekevät ennen julkaisua. Toivottavasti tulis enempi eri astioita. Matto on kiva, paitsi että on buklee :D Miul on yks buklee ollu ja toista ei tuu ikinä XD Tarjotinta en oo nähnyt kaupoissa enkä netissä vielä, kun sen haluaisin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kävin eilen hakemassa itselleni noita kuppeja! Olisin myös ostanut tyynyt, mutta ne olivat loppuneet.. :c Kaikkea muuta näistä kyllä löytyi vielä suht hyvin! (:

   Poista
 3. Anno-tuotteet on ollu pitkään mulle ihan karmean näköisiä. Kuosit on olleet mitä järkyttävimpiä. Onkohan niillä uusi suunnittelija, sillä nämä uudet kuosit todellakin ihastuttavat! Ostimpa itseasiassa elämäni ensimmäiset Anno-sarjan tyynynpääliset, ja musta ne on superkivat ->> http://tarinoidenhuvila.blogspot.fi/2013/09/valmiina-syksyyn-ja-talveen.html

  VastaaPoista