lauantai 6. helmikuuta 2016Voin myöntää olevani meikkien käyttäjänä melkoisen jämähtänyt/kaavoihin kangistunut. (Kuvassa näkyvät tuotteet ovat nimittäin olleet jo todella pitkään suosikkejani!) Vaikka välillä uskaltaudun kokeilemaan uusia meikkejä, tunnun silti palaavan aina näiden "tuttujen ja turvallisten" tuotteiden pariin. Meikkityylini on muutenkin ollut useamman vuoden jo tämä sama, sillä se tuntuu eniten omalta juuri näin. (Miksi siis turhaan vaihtaisin?)

Meikkaan aika lailla päivittäin, mutta päivän tapahtumista/menoista riippuen hieman eri määrillä tuotteita. Esimerkiksi aikaisina työaamuina en jaksa välttämättä aina rajailla silmiäni, enkä toisaalta ns. kotipäivinä levitä kasvoilleni muuta kuin kosteusvoiteen. 


Tässä suosikkini: 

1. Ripsiväri: Lumene Natural Code Eye Dramatizer (Sävy: Musta)
Tätä olen käyttänyt jo todella monen vuoden ajan. Jotkut inhoavat tämän ripsivärin isoa harjaa, mutta minusta se on paras! Erottelee ripset hyvin, ja saa ne näyttämään todella tuuheilta.2. Rimmel Eye Liner (Sävy: 001 Black) 
Kestosuosikki! Tämän rajauskynän pää on tussimainen, joten sitä on helppo käyttää! Vierastan sellaisia ohuita siveltimäisiä rajauskyniä, jotka taipuvat liikaa. (Saan niillä aikaiseksi vain sotkua..)

3. Rimmel kulmageeli (Sävytön) 
Tällä saa kivasti kulmille hieman ryhtiä! (Pyyhin kuitenkin tuosta harjasta aina ylimääräiset geelit putkilon reunaa vasten ennen levittämistä, sillä muuten tulisi liiankin geeliset/märät kulmat!)

4. We Care Icon Shape and Define Eyebrow Kit (Sävy: 1 Perfect brows) 
Käytin pitkään kulmakynää, mutta kun löysin tämän, ei ole enää paluuta! Käytän paletin keskimmäistä väriä, ja se sulautuu todella hyvin omaan sävyyni. (Lisäksi käytän paletin vaaleaa sävyä silmien sisänurkkiin, ja tumminta taas alaripsien tyven rajaukseen!) 5. Poskipuna: Rimmel (Sävy: 020 Pink Rose) 
Tätäkin sävyä olen jo useamman vuoden käyttänyt. Puna tuo mukavasti vähän väriä kalpealle iholleni, eikä ole yhtään liian tumma.

6. Meikkivoide: Maybelline Dream Satin Liquid (Sävy: 3 True Ivory) 
Meikkivoide taitaa olla meikeistäni ainoa, jonka suhteen olen tehnyt vuoden sisään useankin muutoksen. Vuodenajan vaihtelut taitaa olla se suurin syy, että miksi omistan useankin erilaisen meikkivoiteen. Käytin pitkään Lumenen ihanaa CC meikkivoidetta, mutta sen vaalein sävy tuntuu näin talvella olevan minulle hippuisen liian tumma (Otan sen siis käyttöön taas kesällä!) Ostin muutama kuukausi sitten nuoruusvuosieni suosikin, ja tämä on yhtä hyvä kuin muistin. Lisäksi sävy tuntuu olevan lähimpänä omaani. Levitän meikkivoiteen Beauty Blenderillä tuputellen.

7. Peiteväri: Maybelline Fit Me Concealer (Sävy: 15 Fair) 
Tätä käytän tummiin silmänalusiin ja finnien peittoon. 

8. Puuteri: We Care Icon (Sävy: 1 Natural nude) 
Käytän puuteria lähinnä silmäluomiini, jottei meikkivoide "paakkuunnu" viivoiksi. Jos haluan muun meikin kestävän pidempään, levitän kevyen kerroksen puuteria etenkin t-alueelle.

9. Aurinkopuuteri: Maybelline Fit Me Bronzing Powder (Sävy: 200s Bronzer)
Opettelin vasta viime syksynä aurinkopuuterien maailmaan! Nyt talvella en oikein osaa käyttää aurinkopuuteria, mutta eiköhän tämäkin jo muutaman kuukauden sisään pääse jälleen auringon myötä käyttöön! Tämä sävy tuntuu juuri passelilta!

10. Siveltimet: We Care Icon  (Luomivärisiveltimen (musta varsi) alkuperää en muista.)

Kuvasta puuttuu nyt kokonaan ripsientaivuttimet sekä beaty blender! Lisäksi käytän aina silloin tällöin huulipunaa, mutta lähinnä sellaisissa vähän spesiaalimmissa tilanteissa. En esimerkiksi voisi kuvitella käyttäväni töissä huulipunaa. Lemppareina on ollut alla kuvassa näkyvät Lumenen Wild Rose huulipuna sävyssä 70 Kuulaus, sekä huultenrajauskynä We Care Icon (Magnetig Lips Smooth Wear Lipliner) Sävyssä 4 Perfect coral. 

Löytyikö samoja suosikkeja? 

Mitkä ovat sinun top 5 lempparimeikit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti