tiistai 9. helmikuuta 2016

Juuri sinulleVielä koittaa se päivä, jolloin palaset loksahtelevat paikoilleen. (Minä lupaan!) Sumu hälvenee, ja kaikki näyttää kirkkaammalta. Tiedät mille polulle astua, ja uskallat ottaa rohkeasti sen ensimmäisen askeleen, vaikka vähän pelottaakin. Askeleet ovat ehkä aluksi hieman haparoivia, mutta kuitenkin matkan varrella askel askeleelta varmempia. Älä pelkää epäonnistumisia. Ne eivät määrittele sinua, vaan sinä kasvat niiden kautta.  Älä koskaan ikinä milloinkaan lakkaa seuraamasta unelmiasi! Tee juuri niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Älä anna koskaan muiden painaa sinua alas. Oli sitten kyse unelmistasi tai kyvyistäsi. Sinä olet oman elämäsi herra! Älä vertaa itseäsi muihin, vaan luota itseesi! Sinusta on siihen, usko pois!


(Kirjoitin nämä tsemppisanat elämänsä sokkeloon eksyneille, mutta sitten tajusin, että nämähän ovat juuri niitä sanoja, joita kaipasin myös itselleni.)


2 kommenttia:

  1. Anna pääskysen olkapäältäsi lennähtää sokkelon yläpuolelle ja johdatella sinut sokkelosta kohti unelmiasi. Silloin aurinko pääsee kirkastamaan kasvosi täyteen kauneuteensa. =)

    VastaaPoista