perjantai 28. elokuuta 2015

Kurkistus korulippaaseen


Kun näin aikoinaan ensi kertaa tämän soman korulippaan Lidlissä, tiesin sen heti olevan the one. Olin siis pitkään etsiskellyt korulipasta, mikä olisi soma, ja ennen kaikkea myös käytännöllinen. Olin jo käytännössä menettänyt toivoni lippaan suhteen, kun eteeni ilmestyi vain toinen toistaan kamalampia käärme/eläinkuosisia, liian koristeellisia ja kiiltävä nahkaisia yksilöitä, jotka eivät siis lainkaan olleet sitä mitä hain. Mutta sitten yksi kaunis päivä, kun sitä vähiten osasin odottaa, tuijotti tämä söpöys sieltä myyntipöydältä, ja se oli heti rakkautta ensisilmäyksellä! (Ja hintakin vielä mukavasti -50%!)


Lipas on lukollinen (vaikkei sille olekkaan tarvetta), kaksikerroksinen, ja sisällä on vielä erillinen pieni rasia sormuksille. (Hö, tajusin, etten ottanut siitä nyt lainkaan kuvia..) Lipas on juuri passelin kokoinen korukokoelmalleni, ei liian suuri, eikä liian pieni! Niin täydellinen!


(Ps. Ajattelin tehdä vielä myöhemmin tarkemman katsauksen korulippaan sisältöön, eli esittelen silloin mm. lempparikoruni!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti