torstai 2. toukokuuta 2013

Tuntuu, että päivät menevät vauhdilla. Vastahan odottelin viikonloppua ja siihen liittyviä juttuja, ja nyt yks kaks onkin tulossa jo seuraava viikonloppu, mitä! Hyvässä seurassa aika menee kuin siivillä, vai miten se meni? Perjantaina käytiin tosiaan porukalla leffassa, ja lauantaina kokoonnuttiin juhlistamaan tätä "uutta" kämppääni monen ihanan ihmisen voimin. Näin rakkaita ihmisiä pitkästä aikaa, ja olin oikeastaan koko illan yhtä hymyä! Jääkaappirunoiltiin ja pojat innostuivat ilahduttamaan naapureita soitollaan. Kympiltä lähdettiin koko lössin voimin keskustaan, ja valloitettiin karaokebaari (mitä?). Laulettiin tyttöjen kanssa Ultra Bran Minä suojelen sinua kaikelta, ja pojat osallistuivat pöydästämme yllättäen yhden kertsin kohdalta, mieletöntä!


Sunnuntaina suunnitelmissa oli piknikki tyttöjen kanssa, mutta kun pääsimme Moonan kanssa keskustaan ostamaan jätskitötteröt, sadepilviä alkoi kerääntymään taivaalle. Tuuli tuiversi tukkaa, ja tuli vilu siinä jätskiä syödessä. Päätimme jatkaa matkaa kahvilan turviin. Latte ja kaakao lämmitti lautapelailuamme. Pian Minttukin liittyi seuraamme ja käytiin yhdessä syömässä. Mutta koska kaikki ilo loppuu aikanaan, saatoimme Mintun surusilmin juna-asemalle. (Voi kuinka inhoankaan heippoja!) Juna-asemat on kyllä ääripääfiilisten paikkoja: Toisaalla sitä itkee ikäväänsä, kun ei tiedä, että koska sitä taas näkee rakkaitaan, mutta toisaalla sitä voi taas joskus juosta toista vastaan ja halata niin pitkään ettei henki meinaa kulkea. Kun asuu muualla kuin suurin osa ystävistään, sitä on oikeastaan oppinut elämään tämän ikävän kanssa.


Vappukin tuli ja meni hurjalla vauhdilla. Koska kelit eivät oikein sallineet pikniköintiä ulkosalla, päätettiin toteuttaa piknikki sisätiloissa. Viltti olkkarin lattialle, ja kaikenmoiset hetkut keskelle! Oli kyllä loistava idea, vaikka itse sanonkin! Nyt alan valmistautumaan hiljakseen iltavuoroon, ja venailemaan huomista. Ollaan nimittäin lähdössä kolmen henkilön voimin käymään kotikonnuillani!Miten teidän vappu meni?

Psst! Vielä on muutama päivä aikaa keksiä miulle kysymyksiä!

♡: Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti