torstai 14. maaliskuuta 2013

Himasta duuniin ja duunista himaan, mä hampaita pestäkseni kai elän

Olen ollut viime aikoina jotenkin kumman kiireinen. Olen oikeastaan kulkenut vain työpaikka-koti väliä, ja pohdiskellut siinä välissä kaikenmoista, mm. elämäntarkoitusta. Aurinkoiset päivät ovat herätelleet minua tästä talviunimaisesta horrostilasta. Olo on pohdiskeleva ja inspiroitunut. Uudistuva ja odottava. Ajatukset lentelevät tulevassa, hymyilyttää!

Ja koska listoille on jälleen ilmestynyt muutama uusi naama, ajattelin sen kunniaksi tehdä taas tähän väliin tällaisen tiiviin infopläjäyksen minusta. 

001. Nimi
- Emmi Mäki

002. Lempinimi, lempiväri, lempielokuva, lempikirja, lempibändi?
- Lempinimet: Ei mulla sinänsä ole mitään tiettyjä lempinimiä. Tuo toinen puolisko on keksinyt kaikenmoisia hassuja nimiä mulle, kuten esim. emmitsu/emmimon, hillosipuli, pikkuinen.. yms.
- Värit: Tumma punainen, luumu, sinivihreä..
- Leffat: 500 days of summer, Amelie, Lost in Translation, Tahraton mieli, yms.
- Kirjat: Noloa myöntää, mutta mie luen todella vähän. "Arno Kotro - Sanovat sitä rakkaudeksi" on pitkäaikainen suosikkini. Viimeisin lukukokemukseni oli noin kuukausi sitten Audrey Niffenegger: "Aikamatkustajan vaimo", josta tykkäsin hurjasti!
- Musiikki: Kashmir, Moto Boy, Bloc Party, Múm, Kings of Convenience, MGMT, Regina, The Smiths, Lykke Li, Metronomy, CMX, Herra Ylppö ja Ihmiset, Maj Karma, Zen Café, Scandinavian Music Group, Lapko, Mew, Muse, YUP, Snow Patrol, Tegan and Sara, Justice, Lapko, Tehosekoitin, The Sounds, Sydän sydän, Ultra Bra, Death Cab for Cutie, Jukka Poika, Jose Gonzalez, Pariisin Kevät, Porcupine Tree, Röyksopp, Samuli Putro, The Ark, Ultramariini... yms!

003. Ikä
- 23v, pian 24v. (01.04.1989)004. Kotikaupunki / tämän hetkinen olinpaikkakunta
- Kouvolasta kotoisin, Tampereella asunut joulukuusta 2012 alkaen!

005. Ammatti
- Muotoilija (Kyamk: Tuotemuotoilu- ja viestintä)

006. Harrastukset
- Valokuvaus, kirjoittaminen, luovuuspuuskat, haaveilu, inspiroituminen yms.

007. Kumppani
 - Riku. (-86) Raumalta kotoisin, asunut Tampereella 2007 lähtien. Peli- ja sarjakuvafriikki. Tunnusmerkit: Kameleonttimaiset silmät (:väri vaihtelee paljonkin riippuen valaistuksesta) ja nutturalle menevä tukka. Ihana!  ♡

008. Lapset
- 0. Ehkä joskus tulevaisuudessa vielä..

009. Sisarukset
- Pikkuveli: Lauri, syntynyt 1991. Asuu (ja opiskelee) Lahdessa.


010. Lemmikit
- Ei ole. (Mulla oli aikoinaan kesyrottia.)

011. Mainitse tämänhetkiseen elämääsi vaikuttavat 3-5 merkittävintä asiaa
- Ihmissuhteet
- Harrastukset
- Valmistuminen + Maisemanvaihdos
- Isän kuolema

Hankalaa luetella asioita jotka vaikuttaisivat nimenomaan vain tämänhetkiseen elämään. Nämä yllä mainitut asiat on sellaisia (suurin osa), jotka tulevat varmasti vaikuttamaan läpi elämän.

012. Miksi lähdit opiskelemaan?
- Lukion jälkeen tarvitsin luonnollisesti ammatin. Ja koska minua on aina kiinnostanut käsillä tekeminen ja uuden suunnittelu, valitsin muotoilun.

013. Vanhemmat
- Äiti: Paras mahdollinen äiti! On ammatiltaan kokki sekä hortonomi, mutta työskentelee tällä hetkellä sisustusliikkeessä Kouvolassa. Luonteeltaan lämmin, huolehtiva ja avoin. Harrastaa lumilautailua, hiihtoa ja käsitöitä. Melkoinen tehopakkaus/supermamma!
- Isä: Kuoli minun ollessani 3 vuotias. Aiheesta lisää täällä.

014. Läheiset ystävät
- Niitä, joiden kanssa voi jakaa kaiken, ilot ja surut. Joiden kanssa tehdä spontaaneja reissuja ja unohtumattomia seikkailuja. Niitä, jotka ymmärtävät, tukevat ja kannustavat.
- En halua tähän kirjoitella kenenkään nimiä. Nää tyypit tietää kyllä! Parhaimmat, ihanimmat, puspus!

015. Uskonto
- En usko jumalaan, enkä kuulu kirkkoon. Miun mielestä se on jokaisen ihmisen oma asia mihin uskoo. "Jumalan siunausta"-mummot ovat yhtä ärsyttäviä kuin ääriateistitkin. (Eli sen oman mielipiteen voi pitää omanaan, ei sitä tarvitse tuputtaa muille.)

016. Juotko/tupakoitko?
- Tupakkaa en polta (en ole edes maistanut!), mutta alkoholia juon silloin tällöin.

017. Lävistykset/tatuoinnit
- Korvissa 2x 10mm venytykset + kaksi normaalia korvakorua. Huulessa oli aikoinaan lävistys. Tatuointeja toistaiseksi: 0 (tähän on luultavimmin tulossa tänä vuonna muutosta!)

Mukavaa loppuviikkoa!

♡: Emmi

1 kommentti: