lauantai 5. tammikuuta 2013En keksi parempaa tapaa aloittaa päivää: Aurinko paistoi verhojen välistä, takana oli ihanan monta tuntia unta eikä ollut kiire mihinkään. Join rauhassa aamuteetä ja selailin tapani mukaan Internettiä. Sitten jo puinkin jalkaani punaiset haisaappaani ja nappasin kamerani reppuuni mukaan ja lähdin kävelemään itsekseni keskustan tuntumaan. 


Harrastaako joku muukin spontaaneja (ja päämäärättömiä) kävelyretkiä? Tampere on minulle vielä suht vieras kaupunki, joten siksi on todella hauskaa kävellä sinne tänne ja katsoa minne jalat vievätkään, jos käännynkin seuraavasta risteyksestä hieman tuntemattomammalle kujalle.Pikkupakkanen kutitteli poskia ja nenää, vaikka olinkin pukeutunut suureen värikkääseen kaulahuiviini. Tuntui, että ihmiset vain hymyilivät kaduilla kulkiessaan,eikä kenelläkään ollut kiire mihinkään. Minäkin vain hymyilin vastaantulijoille, ja pysähdyin aina välillä taltioimaan maisemia kamerani muistikortille.


Joskus onkin hyvä pysähtyä hetkeksi täysin omiin ajatuksiinsa, nojailla vasten kaidetta, kuunnella kosken kohinaa ja katsellä sitä kuinka veden pinta väreilee. Tämmöiset pikkuiset asiat tekevät minusta äärettömän onnellisen. Tämä kaupunki on edelleen iso rakkaus!  Pssst. Olen pyöritellyt mielessäni jonkinmoista "blogitempausta", johon tarvitsisin siis muutamia vapaaehtoisia mukaan! Asiasta on tulossa lisää infoa heti kun saan tämän idean koottua toimivaksi pääkopassani. Pienen vihjeen voin kuitenkin tässä vaiheessa antaa: Siihen liittyy (tässä tapauksessa postitse kulkeva) vihkonen.


♡: Emmi

5 kommenttia:

 1. Sponttaaneja kyllä ja kai päämäärättömiäkin vaikka kotiin aina päätyy :D Kouvolassa ei juuri tuntemattomia nurkkia lähimailla ole enää jäljellä. Kylään tulevia kavereita on kiva kävelyttää eri reittejä. Se on hyvä tapa puhdistaa päätä, kun tassuttelee niin kauan kuin jaksaa ja kuuntelee musiikkia.

  Voin olla vapaaehtoinen, jos tarvitset :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana postaus ! Ottamiasi kuvia katsellessa ihan silmä lepää :) Minäkin voisin olla vapaaehtoinen, jos vain tarvetta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että pidit! c:

   + Ihanaa, että vapaehtoisia löytyy jo nyt, vaikken tarkempia vielä olekkaan aiheesta kertonut! c:

   Poista
 3. Jos spontaanien kävelyretkien tulokset on näin hyviä, pitää vissiin itekin ruveta vähän ahkerammin kävelemään! :- D Ihania kuvia!
  Mä jään kyttäämään sua! :- )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, uusia ihmisiä! Tervetuloa seurailemaan! c:

   Poista