maanantai 5. maaliskuuta 2012

Esittelyssä tänään: Oma työnurkkaus


 Joululahjaksi saatu ihana pikkupöllö (motivaatiomaskottini) vahtii aitiopaikalta työnurkkauksessa työskentelevää.Mulla on ollut aina tarve inspiraatioseiniin, ja siks tällainen tuli nyt toistamiseen myös tämän kämpän työnurkkaukseen. Tarvitsen ympärilleni kuvia, väriä ja tärkeitä motivointilauseita. Mulla on tarve aina kesken luovan prosessin tuijotella pitkin seiniä ja ikkunasta ulos, joten olisihan se aika kaameaa, jos edessä olisi vain tyhjä valkoinen seinä ! 


 

(Tarkkasilmäisimmät huomaavat ikkunasta, ettei kyseessä ole maaliskuu. Kyllä, kuva on otettu yli kuukausi sitten, kun lunta oli vielä runsaasti puissakin.)


Ja täytyyhän työnurkkauksessa olla samalla myös pieni kaunistumispistekkin !
Rakastan eri värisiä kynsilakkoja, joten aina kun tuntuu, ettei hommat etene, voin pitää luovan tauon ja vaikkapa lakata kynnet !

Mistä olin tänään onnellinen:
- Tämä on kai jo kolmas päivä putkeen, mutta: ah aurinko ! (Se saa mut ihanan energiseks ja vieläpä leveän hymyn kasvoille)
- Spinningin jälkeisestä euforiatilasta
Mistä en ollut niin onnellinen:

- Tänään tuntui ettei 24 h vuorokaudessa riitä = ää, lievä opparipaniikki meinaa iskeä !
 Mitä opin tänään:

- Kun keittää tarpeeksi kahvia ja siirtyy tietokoneen eteen, avaa opparin, niin saa ainakin sivullisen lisää tekstiä tuotettua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti