sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syksy on virallisesti nyt täällä. (Vaikkakin saan nauttia viimeisistä kesälomapäivistä vielä torstaihin asti!) Ensimmäiset puut ovat alkaneet vaihtamaan värinsä hehkuvan lämpöisiin, ja olen huomaamattani alkanut hamstraamaan kynttilöitä ja neuleita. Tuntuu, että hämärät illat tuovat tunnelmansa mukana eräänlaisen inspiraation, joka tuntuu herättävän minut joka ikinen kerta. Vuosi vuoden jälkeen. Mieleni halajaa valokuvausta, uusia harrastuksia ja kahviloissa roikkumista iltahämärissä. Tämä syksy on myös tuomassa ihastuttavia uusia tuulia, nimittäin kissan kokoisen perheenlisäyksen! Olen pitkään haaveillut näistä uljaista silkkiturkkisista otuksista, ja huomenna kylääni tuodaankin n. 2-vuotias ihastuttava Veetipoika. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tuo kisu jää luokseni koko sen elämän ajaksi. Viimeisen viikon ajan minussa onkin ollut havaittavissa melkoisia crazy catlady viboja! Tällä hetkellä olo on malttamaton ja vatsanpohjassa tuntuu lentelevän rutkasti perhosia. Huominen, tule jo!

Jotta tämä (n. kuukauden mittaisen tauon jälkeinen) postaus ei menisi pelkäksi kirjotteluksi, niin loppuun muutama kuvanen tästä kuukauden varrelta! (Pahoittelut, nämä ovat nyt kaikki Instagram -matskua!)


Vasen: Pyynikintori!
Oikea: Käytiin tyttöjen kanssa 931:ssä!


Vasen: Kamerakokoelmassani on tällä hetkellä 13 vanhusta! Jouduin siirtämään tilapuutteen vuoksi kokoelmani keittiön hyllylle.
Oikea: Nämä sain Kouvola-reissulta mukaani!


Vasen: Suosittelen muuten kaikkia kokeilemaan lettukesteillä uusia täytteitä! Nimimerkillä: Rakastuin mm. vadelma-kiivi-pätkisrouhe -yhdistelmään!
Oikea: Käytiin Emilian kanssa vohvelikahvilassa herkuttelemassa! Tällä kertaa maistettiin lakka- ja kasvisohvelia, nam!


Vasen: Viikonloppuna oli häät!
Oikea: Kesän lempparikoru!


Vasen: Jääkahvia parhaassa seurassa!
Oikea: Helsingissä!


Vasen: Löysin söpön pilkkupaidan
Oikea: Cappuccinoa Kahvila Valossa.


Vasen: Tuli pysäkillä vastaan. Söpö!
Oikea: Koskenrannassa.

Toivottavasti palailen pikaisesti kera kisukuvien! 
Pitäkää mulle siiis peukkuja!

♡: Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti