keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pojat laulakaa se laulu

Vaikka en Heli Kajon musiikista muuten pidäkkään, biisin Jos mä kuolen nuorena -lyriikat pureutuvat jotenkin todella syvälle minuun.. Sitä ei voi koskaan tietää, milloin kenenkin elämä päättyy. Se voi tulla vaikkapa matkalla kauppaan, ylihuomenna, tai vasta vuosien päästä. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää se, ettemme haluaisi sen päättyvän liian aikaisin. Me kaikki haluamme ennen kuolemaa kokea kaikenlaista unohtumatonta, ja ennenkaikkea, olla onnellisia.


Kappaleen lyriikat ovat kuin suoraan ajatuksistani:

"Hautajaisissani pukeutukaa mustaan
mutta vain koska se on tyylikästä
Äiti ja isi älkää vaipuko tuskaan
Mä nautin täysillä mun elämästä

Tyttöystävät silmät päähän meikatkaa
Ja menkää tilaisuuden jälkeen tanssimaan
Pojat laulakaa se laulu
Joka sai mut aina nauramaan."

Millaisia ajatuksia teissä tämä kappale on herättänyt?  Entä millaisia asioita teillä "Before I die" -listalla? Minulla on ollut pitkään ajatuksissa tehdä oma postaus tästäkin aiheesta (Bucket list -tyylillä), koska sitä on joku lukija aikaa sitten ehdottanut. Sitä siis odotellessa!

Ja ennen kuin alan tämän enempää synkistelemään, laitan aurinkolasit silmille ja lähden nauttimaan hymyssä suin tuosta uskomattomasta kelistä! Tehkää tekin niin, jos vain voitte. Ostakaa se herkullinen jäälatte, ja nauttikaa se aurinkoisella terassilla mahdottoman hyvässä seurassa. Te ootte sen ansainnu, kaikki!

Ps. Äänestelkää teemaväripostaukseen suosikki värinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti