sunnuntai 27. toukokuuta 2012

On paras päivä kesän lyhyen, voi pojat kyllä tunnen sen!

Kesä on tullut hurjalla vauhdilla. Sitä ei ole jotenkin ehtinyt edes kunnolla käsittelemään. Ennen kesä alkoi virallisesti siitä, kun käveli koulutodistus ja fazerin sininen kainalossa koulusta kotiin, mutta nykyisin kesän alkaminen menee aikalailla fiilispohjalta. Sitten kun taivaalla lentelee pääskysiä, kun tuomi kukkii, kun sateella on lämmin ja kun ensimmäiset hyttyset ilmestyvät, silloin se viimeistään on, kesä.

Tämä viikonloppu oli tämän kesän tähän mennessä paras! Kelit suosivat, puisto veti ihmisiä ja seura oli mitä loistavinta. Voiko siis enää muuta toivoa? Lisäksi pikkuveli korjasi pyöräparkani, ja voi sitä onnea, kun pääsi pitkästä aikaa polkemaan hiukset ja mekon helma tuulessa hulmuten. Joka puolella vihertää ja ilmassa tuoksuu tuomi. Sitä vain tulee hymyiltyä itsekseen ja vastaantulijat luulevat minua varmasti hulluksi.


On paras päivä kesän lyhyen, voi pojat kyllä tunnen sen!


Tänään kiivettiin Niinan kanssa Mielakan päälle fiilistelemään sunnuntaita ja mieletöntä keliä. Mulla oli mukana kamera ja termospullollinen herkullista jääkahvia. Pisamia tuntui taas juoksevan kasvoille ja ihokin sai vähän väriä. Mäen päältä oli loistavaa katsella taivaanrantaan. Sieltä näkee niin kauas, loputtomiin.

Niina kaunotar!Ja tästä eteenpäin olevat kuvat ovat eiliseltä piknikiltä! 


Reetta & Salla
Reetta & Mie

Tiia
Ihana pariskunta: Satu & Simo

Suloinen Satu!

Tämä väsynyt, mutta varsin onnellinen punatukkainen tyttö päättää nyt tämän kilometripostauksen ja alkaa suunnittelemaan tulevia kesäseikkailuja toteutettaviksi. Virallista lomaa on jäljellä tasan kaksi viikkoa, ja sitten aloitan työt!

 

2 kommenttia:

  1. Loistavia kuvia, tykkään tosi paljon! Jään seurailee : ) http://kateyslater.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja tervetuloa seurailemaan c:

      Poista