perjantai 18. toukokuuta 2012

Olen niin onnellinen ! Opinnäytetyöni on nimittäin nyt esitelty ja palautettu, tutkintotodistushakemus jätetty ja työpaikkakin (ainakin) kesäksi on haavissa. Vielä vähän yli viikko sitten tuskailin näiden kaikkien kohdalla, ja yritin hokea itselleni kaiken paniikin keskeltä, että kyllä kaikki järjestyy ajallaan. (Koska niinhän se on yleensä aina mennyt.)

Tämän kaiken härdellin jälkeen tuntuu oudolta pysähtyä, ja olla vain. On aikaa ajatella kaikenlaista, istua ystävien kanssa puistoissa ja nauttia joka hetkestä ilman minkäänlaista stressiä. Aluksi se kaikki tuntui tyhjältä, mutta nyt olen löytänyt oman tilani ja paikkani, ja tässä on hyvä olla. Olen valmis. Nyt vain nokka kohti uusia seikkailuja!

Voisin esitellä teillekin opinnäytetyöni muutama kuvan kera. Aiheenani oli siis suunnitella lahjaesinemallisto Keramiikkapaja Savivalaalle. Työn tavoitteena oli suunnitella lahjaesinemallisto, jonka tuotteet (3) ovat kiinnostavia, muunneltavia, oivaltavia ja muotokieleltään yhtenäisiä. Asiakkaan asettama hintahaarukka ja postittamiseen liittyvät vaatimukset loivat suunnittelulle oivalliset raamit. Lopputuloksena syntyi mallisto, johon kuuluu lasinalunen, kuusenkoriste ja koottava tuikku.

Niitä joita tuo suunnitelullinen "matka" alun ideoista lopputuloksiin yms kiinnostaa, voivat tutustua tuohon kirjalliseen versioon. (Klikkaamalla pdf-kuvaketta teksti aukeaa!)


Koottavan tuikun pakkausluonnos
Lisää kuvia töistäni, täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti