sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Vuodet ovat vierineet ohitseni / mutta muistan niistä vain yhden kevään / sen miten kastanjat kukkivat / sinä päivänä kun synnyin

Perjantaina koululla oli Alumnitapahtuma, jossa entiset meidän koulun opiskelijat tulivat jakamaan tarinansa meille. Oli hauskaa kuulla miten kenenkin polku oli valmistumisen jälkeen edennyt ja mihinkin suuntaan. Illalla jatkettiin pajabileissä nykyisten ja entisten muotoilijaopiskelijoiden sekä opettajien kanssa. Oli ruokaa, musiikkia ja juomatarjoilua.

Pajabileistä jatkettiin baariin, ja kyllähän se ilta hieman venähti, sillä kotiin tullessani kello taisi olla jo lähemmäs neljää. Päkiät kiittivät hieman epämukavista, mutta kuitenkin niin ihanista kengistä !

(Ja tottakai otettiin Millan kanssa pakollinen vessakuva)

Pajarakennukselta

Seuraavana päivänä halusin vähän juhlistaa omia synttäreitä päivän etukäteen. Perjantaina tein Domino-juustokakun, johon käytin tätä reseptiä. Oon hulluna juustokakkuihin, ja tällä kertaa halusin sitten kokeilla jotakin muuta, kuin perinteistä Baileys- tai mangojuustokakkua. Muokkasin reseptiä sen verran, että korvasin Dominokeksit rainbow:n cappuccino täytekekseillä. (Mun mielestä se kahvinmaku vielä sopi tosi hyvin tuohon kakkuun!)
 


Ei siitä nyt ihan samannäköinen tullut kuin reseptissä, mutta hyvää se kuitenkin oli !Illalla maisteltiin kakkua ja pelailtiin lautapelejä hyvässä seurassa. Olo oli aika nuutunut edellisen illan jäljiltä, joten omasta puolesta ei ainakaan voinut enää odottaa mitään tämän suurempia juhlia. Eikä oikestaan olisi tarvinutkaan, koska tärkeintä oli se, että noi hömpät oli täällä !

Sain äidiltä niin loistavan synttärikortin !

Mittariin siis kilahti tänään taas yksi vuosi lisää. Eihän se koskaan tunnu juuri miltään, mutta pitää sitä aina hieman miettiä, että kuinkas paljon niitä vuosia nyt olikaan sitten oikein kasassa. 
23 ! 

PS. Muistakaahan linkittää mulle blogejanne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti