sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hiusremontti

Sain äidiltä joululahjaksi lahjakortin "hiusremonttiin", johon kuuluu leikkaus ja väri. Ongelmani on vain tällä hetkellä saada päätettyä että millainen malli ja väri tähän naamaan sopisi. Siksi haenkin nyt vähän mielipidettä teiltä!
Ylempi kuva viime syksytä, ja alempi kesältä.

Mulla on suurimman osan elämästäni ollut tummanruskea pitkä tukka. Vanhoja kuvia löytyy täältä. Luonnostaanhan olen tumma (+ pikkasen luonnonkihara), mutta melkein vuosi sitten aloitin hiusten vaalennus operaation punaisen värin saavuttamiseksi. Nyt tuntuu, että tukka on huonossa kunnossa, muodoltaan epäsymmetrinen ja muutenkin kauhea.


On ehkä nolointa myöntää, etten ole käynyt kampaajalla/parturissa varmaan 8 vuoteen ! Värjäyksen ja leikkauksen olen aina hoitanut ise siitä lähtien kun muutin kotoa, (ja äiti sitä ennen) koska opiskelijana se on ollut tietenkin edullisempaa niin. 

Olen yrittänyt selailla netissä kaikenlaisia tukkamalleja, ja tullut siihen tulokseen, että ulkopuolinen saattaisi nähdä paremmin mikä tähän naamaan sopisi.

Inspiraatiokuvia:


Otsatukka on mun mielestä söpö ! (Mutta en oo varma, onko se ihan mun juttu?)  Lisäks haluaisin pitää pitää muun tukan sen mittaisena, että sen saisi esim. nutturalle.

Näissä miellyttää eniten väri ja pörröisyys (kerroksellisuus) ! En tosin osaa kuvitella itselleni noin lyhyttä tukkaa, kuin ylemmässä kuvassa.

Ja lisää ihanuuksia:
(3 ensimmäistä kuvaa omia. Loput kuvat: www.weheartit.com)


Ja nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteitä !
(Linkittäkää vaikkapa kuvina, jos tuntuu ettei sanoin pysty selittämään!)

4 kommenttia:

 1. mä sanon että toi otsatukka ois aika hyvä sulle. luulisin et se sopis tosi hyvin. ja leikkauta hiuksia reilummal kädel. joku noin 7cm saattais tehdä hyvää, kun ne kuitenkin kasvaa nopeasti taas. plus sit kerroksittain!

  VastaaPoista
 2. Sulle vois sopia sellanen, että se ois päältä vähän lyhyempi ja alta vähän pidempi, niinkuin tuossa sun vikassa kuvassa. http://www.short-hair-style.com/images/short-hair-at-top-long-at-bottom-21282645.jpg
  http://www.becomegorgeous.com/img/user/e/9/f/f/xxgeenalivelyxx/questions/18088-2.jpg

  Koska sulla on pörröinen ja paksu tukka, se ei näyttäisi sellaiselta kamalalta suirulta, niinkuin suoratukkaisilla.
  Otsatukan suhteen saat tehdä ihan miten tykkäät, sulle sopii kummin vain :) Tosin tietty ilman otsista sun silmät voisi päästä paremmin esiin.

  VastaaPoista
 3. tuo postaus ei näy mikä on hallintapaneelissa et oisit 30.1 julkassu, siinä on yli viikko sitten anssun ottama kuva susta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa johtua siitä, että poistin sen postauksen, toistaiseksi. Laittelen sen kohta näkyviin kaikille c:

   Poista