sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

Vaikka vuoteen 2015 on mahtunut lukuisia ihania ja unohtumattomia hetkiä, on tämä ollut kuitenkin kokonaisuudessaan hieman raskaampi vuosi. On ollut vähän liikaakin väsymystä, uupumusta ja hukassa olemisen tunnetta. Hetkiä, jolloin on halunnut vain luovuttaa, ja jättää unelmat taa. Sitten on ollut taas niitä ihania päiviä, kun on uskonut täysillä siihen, että vielä asiat järjestyy. (Oikeastaan tämä postaukseni tiivistää aikalailla koko vuoden 2015 tunnelmat.)

Siinä missä vuoden 2014 teemaksi kuvailin arkeen asettautumisen, harrastuksiin panostamisen ja oman paikkansa löytämisen, on vuoden 2015 teemana ollut tietyllä tapaa tasapainoittelu näillä samoilla osa-alueilla. Olen pitkälti keskittynyt kuuntelemaan kehoani, ja tutkaillut mieleni kiemuroita.

Elämähän menee aina tietynlaisissa sykleissä. Ja se on ihan okei, koska eihän nyt aina voi olla superia! Nyt koen käyneeni ns. pohjalla, joten eiköhän vuosi 2016 tuo tullessaan toisenlaista mutkaa tähän käyrälleni! (Ainakin kovasti toivon!)


Nyt kuitenkin, vuosi 2015 tiivistetysti:

Paras "uusi asia": Ehdottomasti tatuointi, jonka vihdoin ja viimein uskalsin toteuttaa! (Hyvänä kakkosena on myös pakko mainita hiuksille tehdyt piristävät "uudistukset": Otsatukka ja paluu kohti omaa sävyä!)Olin onnellinen: Kaikista kahvilakerhon tapahtumista, villatakkileiristä, tatuoinnista, äiti ja tytär viikonlopusta, kesän seikkailuista, Repovesireissusta, äidin tekemistä kettulapasista, piknikeistä, aurinkoisista päivistä, hetkistä ystävien/läheisten seurassa, spontaaneista retkistä, kahviloissa istuskeluista, inspiroivista keskusteluista..

Ikimuistoisin asia: Se fiilis, kun katsoin valmista tatuointiani ensimmäisen kerran!


Suurin muutos: Vuoden 2015 aikana ei tainnut tapahtua mitään suuria muutoksia.

Mitä opin?: Opin, että on tärkeää myös joskus asettaa itsensä ykköseksi. Tekee hyvää kuunnella kehoa ja tutkailla mielen kiemuroita.

Fiksuin päätös: Tämä on nyt vähän tylsä, mutta: Hammaslääkärillä käynti! (Viime käynnistä oli vierähtänyt vähän liikaakin aikaa..)


Paras hankinta: Askartelutarvikkeet, värityskirjat ja bussi/junaliput! 

Olin ylpeä: ..ja otettu siitä, että sain suunnitella ystäväni yritykselle logon! Inspiroiduin niin kovasti koko projektista, että väsäsin samassa itselleni myös portfolion!


Vuosi 2016 on käynnistynyt leppoisasti talviloman merkeissä! 
Olo on todella inspiroitunut ja innostunut. 

Millainen oli teidän vuosi 2015? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti