sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vuosi 2014

Siinä missä vuosi 2013 oli minulle täynnä seikkailuja ja uusia asioita, oli vuosi 2014 tietyllä tapaa arkeen asettautumista, omiin harrastuksiin panostamista ja oman paikkansa löytämistä.

Paras "uusi asia": Ehdottomasti kahvilakerho! (Ja sen mukana elämääni tulleet aivan ihastuttavat neitokaiset. Niin, ja tietysti ei sovi unohtaa villatakkityttöjä!) 



Olin onnellinen: Kahvilakerhon syntymisestä. Valokuvausretkistä. Kesän yöuinneista. Yhteisestä osoitteesta. Uuden asunnon laittamisesta. Yllätysvisiiteistä. Kukkakimpuista. Kesän piknikeistä. Aurinkoisista päivistä. Krokettipeleistä. Kahviloissa istuskeluista. Sunnuntaibrunsseista. Villatakkileiristä. Joulun käsityöpajasta. Villatakkityttöjen joulukalenterista. Hetkistä ystävien kanssa.


Ikimuistoisin asia: Ehdottomasti villatakkileiri!

Suurin muutos: Yhteiseen osoitteeseen muuttaminen helmikuussa!

Mitä opin?: Opin uutta itsestäni. Löysin termin "erityisherkkä", ja tajusin sitä kautta monia asioita itsestäni. Kiitos erään kirjan!



Fiksuin päätös: Kuntoilun aloittaminen. (Pitkään vaivanneet selkä - ja hartiakivut lievittyvät hiljalleen!)

Paras hankinta: Kirkasvalolamppu ja vahva D-vitamiini. (Näillä oli hyvä taistella kaamosta vastaan!)

Olin ylpeä: Siitä, että uskalsin luottaa. Siitä, että uskalsin olla rohkea, ja avata sydäntä melko tuntemattomienkin korvien kuullessa. Joskus se vain tuntuu niin oikealta.


Vuosi 2014, olit kokonaisuudessaan aikas kiva! 
Ja vuosi 2015, olethan lempeä ja täynnä ikimuistoisia hetkiä!

2 kommenttia:

  1. Oi oi mitä kuvia ja voi mikä ihanuus blogi!!! <3 Rakastuin ja palaan taatusti takaisinkin.

    VastaaPoista