maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tällaisena kesäyönä en halunnut mennä nukkumaan

Lauantaina kokoonnuimme taas isolla porukalla puistoon nauttimaan kesästä. Viikko sitten puistoilut menivät kelien puolesta hieman pieleen, mutta tällä kertaa nautiskelimme lämmöstä ja välillä pilvien välistä paistaneesta auringosta.
Tytöt tekivät kattilallisen sangriaa!

Puistosta jatkettiin Rytmikatin terassille. Nautiskelin siellä pari juomaa, jonka jälkeen lähdin spontaanisti poikien kanssa kolmestaan katsomaan leffaa (mikä taisi kyllä mennä meiltä kaikilta hieman ohi). Kahden aikaan yöllä lähdettiin vielä ajelemaan ympäri Kouvolaa. (Tässä välissä voisin taas hehkuttaa sitä kuinka parhaita kesäyöt ovatkaan!)

Päädyimme vanhan tuulimyllyn juurelle. Istuskeltiin kaivonkannen päällä ja syötiin mansikoita ja mustikoita suoraan luonnosta. Ja tehtiin tietysti perinteisen mansikkaheinät (vai mikä niiden oikea nimitys on?) Aurinko alkoi nousta ja joka puolella oli niiin hiljaista. Hiekkatie kiemurteli pitkin pellonlaitaa ja ilma oli äärettömän raikas.Valkoinen laikukas kissa kulki kauempana ja olisin halunnut hakea sen mukaamme, mutta en enää löytänyt sitä. Bussipysäkillä oli lavatanssien juliste, jonka päivämäärän tallensimme mieliimme.

Paluumatkalla sitä tuli vain hymyiltyä onnellisena ohiviliseviä maisemia tuijotellen. Ympärillä oli todella valoisaa, eikä väsyttänyt enää, vaikka olinkin ollut yli 12h putkeen ulkona.

Tällaiset spontaanit retket ovat kyllä elämän parhaimpia juttuja. Niin, ja tietenkin ystävät.

03:40
Nyt jään odottelemaan mitä viikko tuo tullessaan.
Palailen myöhemmin korupäivityksen kera. (Myyntiin on tulossa mm. muutamia riipuksia ja korviksia.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti