sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kerran kesässä sen käsittää
 Vois vaikka tyynten vetten päällä kävellä

Puistoilu on yksi parhaimmista tavoista nauttia kesästä! Ystävät, aurinko ja vehreä ympäristö - voiko ihminen enää muuta tarvita? Torstaina istuttiin puistossa, ja katselimme myöhemmin hieman kauhulla taivaalle kerääntyneitä tummia pilviä. Tässä vaiheessa saimme onneksemme vain kevyesti vettä niskaan (sen verran, että kesä kuivasi sen minkä kasteli), mutta kotimatkalla saimme niskaamme niin paljon vettä, kuin olisi seissyt vesiputouksen alla. Ukkonen jyrähteli ja taivas salamoi. Se oli hulvattominta ikinä; seistä liikennevaloissa, katsella ohiajavia autoja, joista ihmiset katsovat huvittuneena meitä, jotka seisovat litimärkinä hullussa kaatosateessa. En osannut kuin nauraa hullun lailla, koska se tilanne oli melkoisen koominen. 

Siitä tietää varmuudella, että on kesä, kun moisen kastumisen jälkeen ei ole lainkaan kylmä. Ja ah, sateen jälkeinen raikas ilma on kyllä yksi parhaimmista tuoksuista!

Ja koska nyt on virallisesti kesä, ostin myös uuden kesämekon!

4 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Mistä oot sen ostanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! Kyseessä on H&M mekko: http://www.hm.com/fi/product/00135?article=00135-A#article=00135-D (Mun täytyy varmaan ostaa se viel sinisenäkin!)

      Poista