keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kiitos kysymyksistä ! Tässä vastauksiani.

Helppo näin alkuun: elämän tarkoitus? :D
Musta tuntuu että tämä on sellainen kysymys johon ei ole yhtä oikeaa vastausta. Mun elämän tarkoitukseen kuuluu moniakin asioita, kuten esimerkiksi: 1. Itsensä toteutus/unelmiensa toteuttaminen. Mun mielestä on tärkeää etsiä se oma juttunsa, jossa kokee olevansa hyvä tai jonka avulla kokee olevansa onnellinen. Esimerkiksi taide on minulle todella tärkeää, koska sen avulla tunnen olevani oma itseni. Se on minulle tärkeä itseni ilmaisutapa. 2. Olla onnellinen (Kaikilla eri osa alueilla on ns. tasapaino) 3.Rakastaa ja tulla rakastetuksi 4. Elää ja oppia

5 tärkeintä luonteenpiirrettä ihmisessä?
Arvostan ihmisissä sellaisia piirteitä joita on hyvässä ystävässä: luotettavuus, ymmärtäväisyys, huumorintajuisuus, emotionaalisuus (=tukee, kuuntelee ja kertoo myös omista tunteistaan) ja sama aallonpituus.
 
 Kuvaile elämääsi 5 vuoden päästä

Olen valmistunut nykyisestä koulustani jo aikaa sitten. On Heinäkuu 2015, eli olen 26-vuotta(huhhuh!). Toivottavasti olen löytänyt jonkinlaisen työpaikan tai olen aloittanut juuri opinnot toisessa koulussa. JA toivottavasti on vielä sama mies rinnalla c:

 Mitkä asiat ulkonäössä ja luonteessa ovat parasta sinussa itsessäsi?

Tätä pitäisi kysyä muilta, koska on jotenkin hankalaa itse nähdä asioita itsessään.. mutta,
Ulkonäkö: kulmahampaat! Luomet (ja pisamat kesäisin). Silmät. Hiukset.
Luonne: tunteellinen/herkkä, luotettava ja kiltti. + Rauhallinen ja jalat maassa tyyppi.

Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?
 tämä on hankala ! Pidän kaikista jollakin tasolla, mutta täytyy sanoa, ettei talvi ole kauhen suosikkiaikaani, varsinkin jos on liikaa pakkasta. Muuten rakastan lunta, sillä silloin on mahdottoman kaunista. Pimeys on hieman masentavaa, mutta kynttilät luovat tunnelmaa ! Vastaukseni on siis kevät, kesä ja syksy ! Rakastan kevään aurinkoa ja lämpöä. Kesän aurinkoa ja vapautta. Ja Syksyn värejä ja kaulahuiveja.

 Missä tapasit nykyisen poikaystäväsi?

Tapasimme irc-galleriassa 11.4.2009. Kirjauduimme samaan aikaan sisään, jolloin kiinnitin huomioni hänen profiiliinsa (näyimme samaan aikaan "sisäänkirjautuneissa"). Menin tutkailemaan hänen profiiliaan ja olin myyty heti. Valokuvausta ja kitartaa soittava nappisilmäinen poika oli suoraan unelmistani napattu. Aluksi heittelimme kommetteja, siitä jatkoille meseen ja lopuksi numeroiden vaihto. Kaikki tuntui olevan suoraan jostakin rakkauselokuvasta! Ensimmäisen kerran sitten näimmekin jo 25.4.2009, jolloin aloimme seurustelemaan. Nyt takana 15kk, ja elokuussa yhteenmuutto!

Paras tapahtuma tänä kesänä?
Huvittavaa, mutta olen nauttinut töissä olosta. Olin siis muuttamassa koulua kaksi kuukautta aivan loistavalla työporukalla ! Nyt olen työharjoittelussa ja olen oppinut niin paljon! 
Parhaimpia tapahtumia tässä kesässä ovat erilaiset illanistujaiset porukalla puistoissa ja järven rannalla.

Suurin haaveesi?
Suurin haaveeni taitaapi olla paljoltakin sama kuin elämäni tarkoitus. 


Ootko käynyt ulkomailla,jos niin missä?
Olen käynyt perus tukholman ja tallinnan risteilyillä, mutta sen lisäks myös Kreetalla ja Lanzarotella.

Millainen olet vihaisena?
Peitän usein vihani olemalla hiljaa, tai sitten tutummassa porukassa purkauduin asioista, jonka jälkeen rauhoitun. En muutenkaan ole pitkävihaista tyyppiä. Lepyn nopeasti!

Milloin olet viimeksi kirjoittanut kirjeen?
Taisin kirjoittaa pienoisen kirjeen kun lähetin jollekkin lj kaverilleni joulupostia ! (olikohan se viime jouluna vai sitä edeltävänä.. en muista ?) Mutta olisi kiva kirjoitta kirje pitkästä aikaa tai saada sellainen! piristävää hurjasti päivää c:

Mikä on lempi esineesi?
pah! tää on noloa mutta on pakko sanoa että tietokone. Sillä pidän virtuaalisesti yhteyttä ystäviin (pidän toki muutenkin) Tietokone liittyy myös niin suuresti alaanikin, koska se on luomisen väline. Lempiesineeni voisi olla myös kamera, joku koru tai esim. lempparivaate.

 Onko sinulla jotain hassuja/outoja tapoja?

toki on !  kirjoitan aina listoja kun suunnittelen asioita. esim. jos olen lähdössä jonnekkin teen listan mitä pitää pakata ja mitä pitää vielä muistaa tehdä sinä päivänä ennen lähtöä..

2 kommenttia:

  1. oih,toivottavasti mulle käy samoin ku sulle ja anssille,niin söpöä ja täydellistä! mulla on nimittäin pikkusen samanlainen tilanne..kai :D..toivon ainakin.

    VastaaPoista