maanantai 14. kesäkuuta 2010

Harmistuttavan usein ajattelen mitä muut minusta ajattelevat.
En tiedä miksi, mutta useasti ajattelen joidenkin ihmisten ajattelevan minusta jotakin negatiivista.

Facebookin hauska tempaus sai minut hymyilemään:
"If you 'like' this status, I will post something on your wall that I like about you. Repost this status for a challenge!"

Saatuani muutama kommentti, iso hymy levisi kasvoille:

Emmi, en vielä tunne sinua hyvin, mutta voi kuinka suloinen ja kaunis tyttö oletkaan. Sä olet hirmu lempeä tyttö ja blogin perusteella tosi kekseliäs! :--)
nähdäänkö kesälomalla?

Kivaa aina hengata ja bilettää sun kanssa! Oot älyttömän nätti ja sulla on tosi kivoja vaatteita. Oot kans ystävällinen ja kovin mukava tyttö (:

Tykkään viettää aikaa sun kanssa ku oot niin mukava :) oot myös tosi kaunis ja voih sun silmät on niin ihanat! piirrät hyvin ja oot muutenki taiteellisesti lahjakas !

Oo Emmi, oot ensinnäkin kovin kaunis tyttö. Ihan sikaihania vaatteita ja muutenkin sun ulkokuori on ihan mahtavannäkönen, ja vaikka en tunne sua niiiin hyvin ni uskon että oot vähintäänkin yhtä upea sisältä :-) Ainakin sellaisen vaikutuksen oon suta saanut

oot yks kilteimmistä ihmisistä joita tunnen, oot fiksu ja tunnollinen ja teet kouluhommat huolella. ja vaikka ootkin meijän juniori välillä vaikuttaa siltä et pidät meijät aisoissa sillon ku alkaa päässä vähän heittää ;) otat hienoja kuvia ja oli kiva silitellä kissoja mac-luokassa sun kanssa :D tykkään sun tavasta ajatella ja sun kanssa on helppo puhua :)

Ei vielä ollaan pitkään tunnettu, mutta oot ehottomasta hyvää seuraa! Välillä oot hiljaisen oloinen pohdiskelija, mutta et pelkää sanoa sanottaviasi. Ja siun kanssa voi höpöttää kaikenlaista. Teet kunnolla töitä ja osaat nauttia vapaista hetkistä. Eli hauskaa, että ollaan samoissa töissä :D

olet tosi nätti ja sulla on ihania vaatteita ainaki kuvista päätellen! : )

Olet niin suloinen pakkaus, etten tiedä mistä aloittaisin! ♥ Olet kaunis, herkkä, sydämellinen ja kiltti ihminen, joka elää suurella sydämellä ja kokee kaiken hyvin vahvasti. Teet ja luot kaikkea kaunista ja olet mahdottoman lahjakas, mutta silti vaatimaton ja nöyrä ihminen. Et halua tehdä itsestäsi suurta numeroa, vai...kka oletkin tavattoman kiinnostava ihminen! :) Minusta on aina hienoa lukea, mitä muut kirjoittavat sinusta - olet juuri niin ihana kuin kaikki ajattelevatkin ja MINÄ saan tuntea sinut! Olet persoonallinen ja nätti ja vaatteesi ovat ihania. Uskallat olla oma itsesi välittämättä muiden mielipiteistä etkä luovu periaatteistasi. ♥

 

 

 

Kuinka paljon voi ihmisen huonoa itsetuntoa parantaa muutamalla ihanalla kommentilla ? PALJON.

1 kommentti:

  1. aaaaa ihania kommentteja. minullekin on lähiaikoina sattunut että ihmiset on sanoneet ihania asioita juurikin netinä välityksellä ja oi kuinka iloiseksi olen niistä tullut.

    VastaaPoista