maanantai 11. helmikuuta 2013

Uuteen kotiin


1. Tuoli työpöydän ääreen (Ikea, 19e)

2.  Jakkara x 2, maalaa mustaksi! (Ikea, 7,99e/kpl + maali) 

3.  Vallilan suihkuverho Kamera (Anttila 49,95e) 

4. Kasveja (Kuvan kasvit Ikeasta)

5.  Tynnyri roskikseksi (Ikea, 14,99e) 

6. Allaskaappi (Ikea, 20e)

Maisemanvaihdoksen yhteydessä luovuin turhista roinistani, ja säästin oikeastaan vain tärkeimmät kalusteet ja monen monta laatikollista muuta tavaraa. Lisäksi sain myytyä joitakin kalusteitani halvalla eteenpäin, koska ajattelin ettei niille ole käyttöä enää tulevaisuudessa (tai ne eivät muuten vain kestäisi enää muuttoa, esim. Ikean iso expedit hyllyni ei olisi enää kolmatta kertaa kestänyt purkamista, joten kannoimme sen suosiolla naapuriasuntoon).

Koska minulta löytyy tällä hetkellä aikalailla jo kaikki tärkeimmät kalusteet, ei tulevaan asuntoon tarvitse ostella enää onneksi mitään suurempia. Nämä ostoslistalla olevat asiat ovatkin lähinnä sellaisia, jotka aiemmasta asunnosta heitin pois niiden huonon kunnon takia. (Esimerkiksi mulla oli tuo samainen halpa allaskaappi, mutta koska suihku oli aivan sen vieressä, se alkoi homehtumaan ajan myötä, ehhh..... Onneksi uudessa asunnossa se ei tule saamaan kosteutta!)

Tämän lisäksi mulla on hihassa muutama diy-projekti (mm. liittyen kenkätelineeseen/hyllyyn ja sohvapöytään)! Pidän todella paljon persoonallisia yksityiskohdista, joten enköhän jotain esim. näistä saa joskus toteutettua.

Ja jos aiemmat asunnot kiinnostavat, näistä linkeistä pääsee kurkkimaan: Yksiö ja kaksio.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
 
Tänään ajattelin käyttää vapaapäiväni pyörimällä keskustassa. Edessä on mm. paistinpannun metsästystä (Joululahjaksi saamani Sokos lahjakortti tulee varmasti tänään siis käyttöön!) ja vaatekaapin sisällön uudistamista. (Tosin, en voi kai käyttää sanaa vaatekaappi, kun nykyiset vaatteni ovat edelleen tuossa pahvilaatikossa..... Onneksi parin viikon päästä ne pääsevät suoristumaan vaatekaapin hyllyille ja henkareille!)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

♡: Sisustuskärpäsen pureman saanut

1 kommentti:

  1. Yksinkertaista mutta nättiä sisustustavaraa :)

    PS. Olen tekemässä kysymyspostausta ja kaipailisin paljon kysymyksiä, olisikin siis kiva jos voisit käydä muutamat laittamassa, sekä hieman ehkä kertoa muutenkin mielipiteitäsi blogistani :)

    http://rriina.blogspot.fi/2013/02/ask-me.html

    VastaaPoista