maanantai 24. helmikuuta 2014

Hurja viikko takana, ja toinen samanlainen vielä edessä! Me nimittäin löydettiin alkuviikosta kämppä, keskiviikkona käytiin sitä katsomassa, ja sunnuntaina kirjoitettiinkin jo vuokrasoppari. Nyt suloinen yksiöni on täynnä muuttolaatikoita, ja kissaparkani kummastelee, että mitä oikein tapahtuu! Olo on hieman haikea, ja samaan aikaan niin innostunut, etten oikein tiedä miten päin minä näiden kaikkien muuttolaatikoiden keskellä oikein olisin.. Mutta niinhän se vähän aina menee, että kun elämässä on alkamassa uusi luku, niin fiiliksiä on vähän laidasta laitaan.. 

Mutta tärkein; Minusta tulee ensi viikonloppuna avovaimo!


Blogin puolella voi siis olla hieman hilljaista näin muuton alla, koska onhan tuo kämpän laittaminen tietysti ykkösprioriteettina tulevat päivät.

Ja lopuksi vähän haaveilua/ostoslistaa:

1. Anno - laudeliina, Anttila. 2. Pyykkikori, Ikea. 3. Anno -saunakiulu, Anttila. 4. Raitaa kissan ruokakuppien alle. Muovinen tabletti, Ikea. 5. Tyynynpäälliset uuteen olkkariin, Ikea. 6. Söpö liitutaulu eteiseen, Ikea. 

♡: Emmi

2 kommenttia:

 1. Oi onnea muuton johdosta! :) Uuden kämpän sisustelu ja kotiin asettuminen on ihanaa.
  Mahtaa olla ensimmäinen kerta kun kommetoin sun blogiin, mutta näin iloisen uutisen johdosta oli pakko. Missä kaupungissa muuten asut(te) tällä hetkellä?
  Ei muuta kuin hyvää jatkoa teille ja jatka ihanaa blogia, mukava lukea näitä positiivisia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! c: Niin on! Minäkin täällä innolla selailen kaikenlaisia sivustoja sisustusinspiraation kourissa..

   Asumme Tampereella, eli emme täältä pois lähteneet.. c:

   Ja kiitos kommentista! Hyväää jatkoa siullekkin!

   Poista