sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Vastauksia

millon otit sun huulikorun? (must se on ollu sul kamalan kauan)
 - Otin huulikorun muistaakseni keväällä 2007

kuin pitkä oot?
- En oo vähään aikaan mitannut, mutta veikkaisin olevani vieläkin sen 164 - 165.

osaatko piirtää hyvin?
- En osaa niin hyvin kun haluaisin, ja se hävettää kun kuitenkin opiskelen semmosta alaa missä pitäis kamalasti piirtää..


 
piirtäisitkö joskus päivänasun?
- Toki sekin voisi käydä. Olen vain huono piirtämään ihmistä aidonnäköisenä, joten siirtä tulisi varmasti vähän semmonen sarjakuvamainen töherrys !

onko tatuointei ja lisää lävistyksii tulossa?
- Tatuointeja ei ole, mutta oon monestikkin ihaillut muiden kuvia, mutten sitten koskaan ole itse ottanut. Lävistyksiäkään tuskin on tulossa lisää, ennemminkin olen miettinyt milloin heittäisin tämän huulikoruni menemään. (tai vaihtaisin sen johonkin ihan uuteen lävistykseen. Oon vaan huono näkemään mikä tähän naamaan sopisi)

minkä kirjan viimeksi luit?
- Apua tää on noloa ! Mie en oo lukenu aikoihin mitään semmosia ns. oikeita kirjoja, joten otan mielelläni vastaan lukuehdotuksia!
 Luin tai selailin viimeksi tollasen muotoiluun liittyvän paksun kirjan: 
missä maassa haluaisit käydä?

- Ensimmäisenä tulee mieleen Ranska. Jostakin syystä myös Norja kiinnostaa. 

lempitee?

-Monetmonet! Tällä hetkellä kaapista löytyy: Keisarin morsian, Tiikerin päiväuni, Paratiisi ja Kuuma tanssi.

minkä nimen antaisit kissalle?

-Hankala! Rottienkin nimiä miettiessä kirjoitin ties kuinka monta nimeä listaan, joista sitten yritettiin valita sopivat. Päädyttiin Vanillaan ja Papayaan (tunnetaan myös proffa). Kisulille tulisi ehdottomasti siis jokin persoonallinen nimi, jota en nyt vielä pysty kertomaan !

jos et opiskelisi muotoilua mitä tekisit?

-Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi.. Ehkä olisin töissä jossakin väliaikaisesti ja yrittäisin hakea tälle samalla linjalle niin kauan että tärppää. Tai sitten miettisin vielä, että mikä musta nyt sitten tulisi isona. ps. http://threewords.me/mahanpohjatunne
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti