perjantai 10. tammikuuta 2014

En ole oikein koskaan harrastanut uudenvuodenlupauksia. Ehkäpä juuri tuo sana lupaus, on jotenkin sellainen, mitä vierastan suuresti tässä yhteydessä. Jotenkin minusta on aina tuntunut luonnollisemmalta puhua haaveista, unelmista ja tavoitteista. Lisäksi listoja suuresti harrastavana persoonana aionkin jälleen koota listan liittyen vuoden 2014 haaveisiin/unelmiin ja tavoitteisiin. (Tästä pääset lukemaan vuoden takaisia ajatuksiani.)

Ensin kuitenkin täytyy palata vuoteen 2013. Millainen vuoteni tiivistetysti oikein oli?
Siinä missä vuosi 2012 oli melkoisten muutosten ja myllerrysten aikaa, niin vuosi 2013 oli taas tietynlaista tasapainon hakemisen aikaa. Olin juuri aloittanut elämäni ns. puhtaalta pöydältä, uudessa kaupungissa, ja kaikki oli uutta ja täynnä seikkailuja. Hain paikkaani kaupungissa, uudessa ystäväporukassa ja myös työpaikalla. Vuosi oli siis melkoista itsetutkiskelun aikaa. Kasvattavaa ja rohkaisevaakin. 

Mitä toivon vuodelta 2014?
Vuodelta 2014 toivon aikalailla samoja asioita kuin vuodelta 2013. Siinä missä olen vuonna 2013 ehtinyt jo löytää sen ns. oman paikkani, toivonkin vuonna 2014 voivani laajentaa sitä reviiriä vähän uusiin ulottuvuuksiin. Tällä tarkoitan mm. ystäväpiirin laajentamista, ystävyyssuhteiden syventämistä yms. Toivon onnellisia hetkiä ja lukuisia seikkailuja. Onnistumisen fiiliksiä, posket kipeiksi nauramista. Energisyyttä, iloisuutta ja jalat kipeiksi tanssimista. Yllätyksiä ja uusia tuttavuuksia. Luovuutta ja sen antamaa voimaa. Paljonpaljon kaikkea ihanaa!

TO DO -lista vuodella 2014:
- Tee enemmän spontaaneja juttuja
- Tutustu uusiin ihmisiin
- Toteuta unelmiasi
- Tee enemmän juttuja, joissa koet olevasi hyvä
- Älä jumiudu
- Poistu mukavuusalueeltasi
- Kehitä itseäsi asioissa, joissa et koe olevasi niin hyvä. 
- Tutustu lisäkoulutusmahdollisuuksiin ja/tai etsi oman alan työpaikkoja
- Tee unohtumattomia retkiä ystävien kanssa
- Kirjoita kirje / Lähetä postikortti
- Kokeile jotain uutta
- Päivitä blogia useammin!
- Ole rohkea
- Itsenäisty & kasva ihmisenä
- Murehdi vähemmän
- Löydä tasapaino itsesi kanssa
- Hymyile ja naura enemmän (Myös niille vastoinkäymisille!)
- Älä unohda luovuutta! (Kirjoita, valokuvaa, pidä koruharrastusta yllä, piirrä, askartele, yms.)
- Ja tärkein: Ole onnellinen!

Listani koostui aikalailla samankaltaisista asioista kuin viime vuoden listanikin. Mutta toisaalta; koska pidän tiettyjä asioita tärkeinä myös tulevaisuudessakin, miksipä niitä turhaan muihin vaihtelemaan?


Millaisia juttuja teillä on vuoden 2014 to do-listalla?

♡: Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti