tiistai 11. kesäkuuta 2013

Nämä kaksi söpöläistä löysi tiensä kokoelmaani viime viikolla!
Ja tässä koko keräilykokoelmani tällä hetkellä. On ne ihania! 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tää on täällä parantunut kesäflunssasta ja odottelee aurinkoa näiden sateisten päivien tilalle. Tosin, omalla tavallaan tykkään näistä harmaista sadepäivistä, varsinkin kun tiedossa on työvuoroja!

Tää mun on pakko kertoa nyt kun kerta tuli sateesta puhe: Yksi päivä tuossa juostiin tuon toisen puoliskon kanssa aivan järkyttävässä kaatosateessa. Ideahan lähti ihan siitä, kun istuttiin sisällä ja katsottiin ulkona pakoon sadetta juoksevia ihmisiä. Ei mennyt kauaa kun me oltiin juoksentelemassa siinä kaatosateessa nauraen ja kiljuen. Kenkäni tippui matkalla, mutta en voinut kuin nauraa onnesta. Tuommoiset hullut päähänpistot tuovat elämään niitä ihania elokuvamaisia hetkiä! En voi muuta kuin suositella!

Lukijat: Mitä teille kuuluu? Esitelkää vaikka omia blogejanne tai jotain omia kestosuosikkejanne. Kaipaan lukemista näihin sateisiin iltoihin. Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita! Niin, ja kertokaahan ihmeessä, jos joku teistä asuu täällä Tampereella, koska voisin mielelläni huolia esim. kahvitteluseuraa!

♡: Emmi

5 kommenttia:

 1. hassu sattuma, katsoin yks päivä töissä ikkunasta kun satoi ihan saavista kaatamalla vettä ja mietin ääneen parille työkaverille, että mun tekis kauheesti mieli lähtee juoksemaan tuonne! :D Mun mielestä se olis ihan huippua. No sitten jonkun työporukasta pitikin lähteä käymään pihalla joten ilmottauduin vapaaehtoiseks kun porukka oli kuullut mun mietteet.. Olin pihalla ehkä 20 sekuntia ja olin ihan läpimärkä! Sen jälkeen takaisin kassalle palvelemaan asiakkaita, hehheh.

  Tässä mun blogi: http://cute-life-v.blogspot.fi/ , sisältää valokuvausta, koiria, käsitöitä..

  Ainiin, mäkin asun Tampereella ja tykkään kahvitella! (Lue: oon kahviriippuvainen) :)

  VastaaPoista
 2. Oioioi
  ihania elokuvahetkiäi
  on tosiaan minunkin elämäni täynnä..

  heiteteään tähän se oma tekele (rullaluistindisco.blogspot.fi)

  en asu Tampereella, mutta kesällä tulossa käymään
  ah särkänniemi, ah ah ah.

  VastaaPoista
 3. Hei Emmi ihana! Mä en käsitä miten tässä meni näin kauan, mutta KIITOS maailman kauneimmasta riipuksesta, jonka minulle postitit! Se lukeutuu kyllä ehdottomasti lemppareimpiin asioihin, mitä olen blogin kautta koskaan saanut :) <3 Amulettisi näkyy täällä merkinnässä http://colourme.indiedays.com/2013/06/13/vitkuttelun-mestarinna-ja-vesivariamuletti/ , toivottavasti se ohjaa kävijöitä luoksesi! Kiitos vielä, olet ihana <3

  VastaaPoista
 4. Hieno kokoelma! Tulevatko kamerat ihan kuvauskäyttöön? Instamatic 133een voi olla haastavaa löytää 126-filmiä. Toinen uutuuksista taitaa olla Dacoran Color-Digna salamasynkrolla. Sillä saa hienoa jälkeä 120-rullafilmille. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan rullafilmikuvaukseen, jos ei ole aikaisempaa kokemusta. Varo ettei keräily lähde lapasesta :-) nimim. kokemusta on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Aluksi ajattelin vain keräileväni näitä koristeeksi, mutta nyt kun mukaan on eksynyt muutama varsin toimivakin peli, niin varmasti tulen vielä jossakin kohtaa tutustumaan filmikuvaukseen! Aiempaa kokemusta siitä ei siis ole, joten vinkkejä otetaan toki vastaan! c:

   Ja joo, vähän pelottaa kuinka tämä lähtee lapasesta, nimim. eilen hain taas kaksi lapsosta tähän kameraperheeseeni.. :')

   Poista